One finger selfie challenge - gol selfi z enim prstom, ki prekriva intimne dele
V zraku · buzz buzz

Če ste naveličani običajnih selfijev in ne želite tvegati s selfijem brez rok, se lahko preizkusite v novem izzivu, ki se po spletu širi kot požar – 1 Finger Selfie Challenge. Vaša naloga je, a) da se postavite pred ogledalo, vanj usmerite fotoaparat in z enim prstom prekrijete oba intimna dela, torej mednožje in bradavici, in b) da se fotografirate goli. Sprejmete izziv?

Po selfiju brez rok prihaja 1 Finger Selfie Challenge ali selfi s prstom, ki prekriva vse intimne predele, nov bizaren spletni izziv, ki v nasprotju s prvim ne predstavlja tveganja za vaš pametni telefon, zato pa za vaše dostojanstvo. Gre namreč za goli selfi, ki ga posnamete pred ogledalom, vaša naloga pa je, da z enim samim prstom prekrijete tako mednožje kot obe bradavici.

PREBERITE ŠE: High Five Selfie – selfi brez rok je najbolj tvegan selfi za tvoj telefon

Čeprav se na prvi pogled to zdi nemogoče, pa prav odsev v ogledalu omogoča, da s spretno postavljenim prstom ubijete dve muhi na en mah. Bizaren trend je sprožila ustvarjalka animejev (japonskih risanih filmov) Sky-FreDom, ki je navdih našla pri anime liku, ki uporablja kazalec za prekrivanje intimnih predelov.

Če želite izvedeti, kako ustvariti nenavaden selfi, v katerem z enim samim prstom cenzurirate tako genitalije kot bradavici, si oglejte zgornji posnetek. Tako kot večina selfi izzivov, tudi ta ne diskriminira. Posnamejo ga lahko tako moški kot ženske.

Galerija – 1 Finger Selfie Challenge:

One finger selfie challenge – goli selfi z enim prstom, ki prekriva intimne dele.Odpri galerijo

Hčero bodite v vzpodbudo pri njenih sanjah in talentih. Tega starši nikoli ne bi smeli reči svojim hčerkam Vse bivše Leonarda Di Capria Vse bivše ženske Leonarda DiCapria kamni2 Na Japonskem imajo muzej kamnov s človeškimi obrazi Huawei #BePresent #BePresent: ta oglas vas bo pripravil, da za božič odložite telefon · · · · · ·