104-letna Grace
V zraku · buzz buzz

Babice oziroma stare mame so res prav posebni ljudje. Polne življenjskih dogodivščin in vtisov iz preteklih časov z zanimanjem in navdušenjem (no, tu mogoče rahlo pretiravamo!) spremljajo novosti sodobnega časa. Med njimi se pa vsake kvatre najde tudi kakšna še posebej ustvarjalna duša, ki se odloči, da bo mlade prekosila kar na njihovem področju – v ulični umetnosti!

Spoznajte gospo Grace Brett iz Škotske, ki je pri svojih “rosnih” 104 letih postala prava ulična umetnica! Pa naj še kdo jamra, da je prestar, če si upa  Grace se prav gotovo ne bi strinjala!

Grace je prababica, ki med številnimi obveznostmi, ki jih prav gotovo prinaša 6 vnukov in 14 pravnukov, uspe še najti čas, da se udeležuje sestankov Souter Stormers  gverilske skupine, ki uživa v kvačkanju in pletenju. Skupaj so se odločili, da bodo na lokalnem umetniškem festivalu spomenike, klopce, drogove in telefonske govorilnice v domačem mestu okrasili kar s svojimi kvačkarijami. In kdo je bil duša projekta? Grace, seveda!

PREBERITE ŠE: Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike?

Kot ste verjetno že uganili, je bila pri tako dejavni dami pot od zamisli do njene uresničitve precej hitra, in res so kar 46 objektov pokrili s svojimi zanimivimi umetninami. Grace pravi, da ji je všeč, ker njeno delo vidijo tudi drugi ljudje, in meni, da je zdaj mesto videti lepše in bolj domače kot kdaj prej – kar ji brez težav verjamemo!

Dela 104-letne super babice GraceOdpri galerijo
Videz ni pomemben: 20+ malenkosti, ki moškega naredijo IZJEMNO seksi Videz ni pomemben: 20+ malenkosti, ki moškega naredijo IZJEMNO seksi Ahat kristali kot platno Ahati, ki spominjajo na fotografije pokrajine Mački, ki kujejo zaroto 13 zlobnih mačk, ki kujejo zaroto proti svojim lastnikom Spletne strani za dolgočasne dni 5 zanimivih spletnih strani ali kaj počne človek, ko mu je dolgčas