12 resničnih življenjskih lekcij 80-letnika, ki ti bodo dale misliti
V zraku · buzz buzz

Kljub temu, da statistični podatki kažejo, da se prebivalstvo stara, pogosto slišimo tarnati mlajše generacije, da niso prepričane, da bodo sploh doživele visoko starost. Z nasveti tega 80-letnika vam bo to morda uspelo, ker življenje ni tako zapleteno, kot se morda zdi.

Byron Wien, podpredsednik skupine Private Wealth Solutions Group, vas bo naučil, katerih 12 resničnih življenjskih lekcij morate osvojiti, če želite izboljšati svoje življenje. Njegove modrosti vam bodo dale misliti.

1. Osredotočite se na iskanje idej, ki bodo naredile vpliv na ljudi, na katere želite vplivati. Ko enkrat naredite vpliv, vas bodo ljudje vedno identificirali s to določeno stvarjo. Če želite biti uspešni in živeti dolgo življenje, si zastavljajte izzive.

2. Nenehno se povezujete ‒ sreča igra pomembno vlogo, vendar jo boste povečali, če spoznate čim več ljudi.

3. Ko spoznate nove ljudi, se do njih obnašajte, kot da so vaši prijatelji. Ljudje vedno čakajo, da druga oseba pokaže svojo vrednost. Verjetno se boste kdaj tudi razočarali, a le tako se bo vaša mreža poznanstev razširila.

4. Berite ves čas. Ne berite zgolj zato, ker vas nekaj zanima, temveč analizirajte svoje misli ‒ preden začnete brati, imate verjetno oblikovano mnenje o določeni stvari, ko preberete knjigo, pa primerjajte svoje misli s tistim, kar ste prebrali. Na tak način boste razumeli stvari.

5. Privoščite si zadostno količino spanca.

6. Razvijajte se ‒ razmišljajte o svojem življenju, če se želite izogniti izgorevanju.

7. Potujte ‒ poskušajte obiskati čim več krajev zato, da se povežete z lokalnimi ljudmi, s katerimi boste ostali v stiku.

8. Ko spoznate nove ljudi, skušajte ugotoviti, kakšne izkušnje so imeli, preden so dopolnili 17 let. Tisto, kar se je zgodilo v tem času, vpliva na vse, kar se kasneje dogaja v vašem življenju.

9. Na začetku novega leta razmislite o tem, kaj lahko naredite, da boste boljše opravljali svoje delo. Na list zapišite vse ideje in jih na koncu leta preglejte, ker boste le tako ugotovili, koliko ste napredovali v letu dni.

10. Ne trudite se biti boljši kot vaša konkurenca, bodite drugačni. Vedno boste srečali koga, ki je pametnejši od vas, a morda ne bo imel bogate domišljije, kot jo imate vi.

11. Za vsakogar se najde popolna služba. Večna ljudi je nikoli ne najde. Iščite. Cilj življenja je, da ste srečni in prava služba je ključna za doseganje tega cilja.

12. Vsako leto naredite nekaj novega, kar niste doslej. Naj bo to stvar, ki je izven vašega območja udobja. Na tak način boste spoznali sebe.

check-out-suite-hed-page-2019 V tem hotelu bivaš brezplačno, če se odpoveš telefonu Takšno je pravo prijateljstvo: tega ne smeš prikrivati pred najboljšo prijateljico Takšno je pravo prijateljstvo: tega ne smeš prikrivati pred najboljšo prijateljico Astrološki znak je preteklost: zdaj so hit rože rojstva Astrološki znak je preteklost: zdaj so hit rože rojstva 20 držav z najlepšimi ženskami na svetu po mnenju strokovnjakov 20 držav z najlepšimi ženskami na svetu po mnenju strokovnjakov · ·