artist-comics-tribute-death-marvel-stan-lee-10-5bea8f589f25d__700
V zraku · buzz buzz

Stan Lee je nekoč rekel, da ga je bilo sram, ker je bil zgolj navaden ustvarjalec stripov, medtem ko so drugi ljudje gradili mostove in bili uspešni v medicini. Nato pa je ugotovil, da je zabava ena izmed najpomembnejših stvari v človekovem življenju. Brez nje smo na robu propada. “Če si sposoben zabavati ljudi, počneš dobro stvar.”

12. novembra je svet preplavila žalostna novica – najbolj znan in uspešen ustvarjalec stripov Stan Lee je odšel na drugi svet. Oboževalci znanstvene fantastike, čudežnih svetov in mogočnih junakov so ‘izgubili avtorja’, ki je ustvaril najbolj znane like vseh časov, kot so Spiderman, The Incredible Hulk, Black Panther in mnogo drugih. Njegova zapuščina je tako bogata, da bodo tudi prihodnje generacije lahko uživale v njegovem čudežnem svetu.

Navdušenci s celega sveta so v spomin na Leeja pripravili ilustracije, s katerimi so izrazili sožalje, sožalje so izrazile tudi hollywoodske zvezde, kot sta Chris Evans in Robert Downey Jr. Kako močne so te ilustracije, pa se prepričajte v galeriji. 

Galerija slik – Ilustracije v spomin na Stana Leeja

Poklon Stanu LeejuOdpri galerijo

elijah-m-henderson-194586-unsplash To je znak, da si odrasla: odrasteš šele, ko nehaš kupovati teh 6 stvari! shutterstock_347211476 Poteze, ki te v hipu spremenijo v totalnega id**ta Dežnik MYU MUY je origami dežnik z rezervnimi deli, ki ga lahko sami popravite Kmalu bo na voljo Nutella avtomat, ki bo samodejno pripravil kremaste jedi. Kmalu bo na voljo avtomat za Nutello, ki bo samodejno pripravil kremaste jedi · · ·