4 sporočila, s katerim ga boš v hipu naredila ljubosumnega
V zraku · odnosi

Zlato pravilo, kako ga v hipu narediti ljubosumnega, pravi, da vsa tvoja dejanja MORAJO subtilno izključevati njega, ker si te bo le še bolj želel.

Ljubosumje ni zdravo čustvo, če presega meje zdravega razuma, vendar je v majhnih količinah prikupen način, s katerim zaljubljenca pokažeta, da drug drugemu pomenita.

Mojstrice zapeljevanja stavijo na številne, včasih sporne trike, s katerimi skušajo narediti ljubosumne svoje partnerje, a mi ti tokrat predstavljamo nedolžne, a učinkovite stvari, ki ga bodo spravile ob pamet – in skrivajo se v sporočilih!
Stvar je v tem, da moraš početi stvari, ki dokazujejo, da se imaš odlično brez njega, ker si te bo le še bolj želel. Vednar ne smeš pretiravati v svoji neodvisnosti, ker si lahko narediš medvedjo uslugo.

4 sporočila, s katerim ga boš v hipu naredila ljubosumnega:

Bodi skrivnostna.

Bodi skrivnostna glede stvari, ki jih počneš, saj veš, da je domišljia najmočnejša stvar na svetu. Če ga želiš narediti ljubosumnega, mu v sporočilu ne odkrij vseh informacij o tem, kaj počneš, kako razmišljaš, zakaj si določeno stvar misliš … Naj bodo “luknje” v kontekstu, ki bodo izzvale njegovo domišljijo.

Primer: “Včeraj sem se imela odlično, ampak danes čutim posledice …” “Ravnokar odhajam z odličnega druženja. Ti bom pisala kasneje.”

Spraševal se bo, s kom si bila in kje si bila. Razkrij mu nekatere detajle, vendar ne smeš povedati vsega, ker moraš ostati skrivnostna. Pomembno je, da veš, kdaj je pravi trenutek, da to narediš in v kolikšni meri, ker se lahko hitro zgodi, da se bo zdolgočasil in te imel za “neumno”.

Spontano omeni drugega moškega.

Primer: “Janez me je danes peljal domov iz službe.” “Z Jernejem greva v mesto jesti v novo restavracijo, ki se je odprla.”

Spontane omembe drugega moškega imajo lahko vpliv na njegove živce! Predstavljaj si, kako se ti počutiš, ko on omeni drugo žensko – verjetno s takoj sprašuješ, kdo je in kaj ima z njo … No, takšna vrsta ljubosumja deluje pri obeh spolih.

Pomembno je, da ne pretiravaš z omembami drugih, kar pomeni, da ne smeš neposredno pokazati, da ga želiš narediti ljubosumnega. Zdela se mu boš “boga”.

Omeni načrte, ki ne vključujejo njega.

Želiš, da te pogreša. Želiš biti nedostopna. Povej mu, da imaš načrte, vendar ne smeš povedati, kaj boš počela, ker želiš, da razmišlja o tvojih dejanjih.

Primer: “Oprosti, moram iti. Grem v trgovino po nove čevlje za jutrišnji večer.”

Pomembno je, da si pozorna tudi na čas, ko mu pošlješ to sporočilo – počakaj 30 minut, nato pošlji svojo različico sporočila, vendar bodi pozorna na to, da ga ne ujeziš do te mere, da bo užaljen. Želiš ga “požgečkati”, ne odvreči od sebe.

Vedno se zabavaj.

Bodi ženska, ki se vedno zabava in je obkrožena z ljudmi. Moški imajo radi ženske, ki so pozitivne, vendar so hkrati ljubosumni, ker se v njihovem življenju domnevno toliko dogaja. Ker vedo, da niso na prvem mestu!

Če moški ve, da potrebuješ njega, da bi se imela dobro, se zaveda, da ne znaš sama uživati. Ko bo vedel, da ga zares ne potebuješ, bo ljubosumen, ker si neodvisna. Četudi zveni nenavadno, mu povej, kako uživaš brez njega. Ker ta stvar čisto vsakič deluje! A to ne pomeni, da mu boš neposredno to tudi povedala, temveč med vrsticami.

2 vprašanji, zaradi katerih je razpadlo na tisoče zvez: si jih upata zastaviti? 2 vprašanji, zaradi katerih je razpadlo na tisoče zvez: si ju upata zastaviti? shutterstock_453635980 Zakaj bi morali odpustiti staršem, ki so nas prizadeli? Zaradi tega enega razloga! Le ena ženska je zadosti: to dojema le pravi moški ENA ženska je dovolj …. in to dojema le pravi moški 3 napake, ki jih lahko narediš le enkrat: drugič ti ne bo nihče odpustil 3 napake, ki jih lahko narediš le enkrat: drugič ti ne bo nihče odpustil ·