fbpx

Bowers & Wilkins Zeppelin: dizajnerska ikona v novi izvedbi

Bowers & Wilkins Zeppelin; Foto: bowerswilkins.com

Bowers & Wilkins Zeppelin brezžični zvočnik je bil prvič predstavljen v letu 2007 in v trenutku postal ikoničen oblikovalski izdelek, ki je bil še posebno priljubljen pri imetnikih iPod-ov. 15 let in nekoliko sprememb kasneje, je napočil čas za povsem novega cepelina.

Bowers & Wilkins Zeppelin ohranja ikonično obliko cepelina, njegova notranjost pa je zasnovana povsem na novo, z drastičnimi posodobitvami. Visokotonska zvočnika sta izolirana pred vibracijami in ustvarjata čistejši zvok. Srednjetonska zvočnika, velikosti 90 mm, se ponašata s tehnologijo Fixed Suspension Transducer, ki jo sicer najdemo v večjih, največkrat samostoječih zvočnikih. Za nizke tone je zadolžen nizkotonski zvočnik velikosti 150 mm, vsi zvočniki skupaj, pa so deležni 240 W ojačitve zvoka.

Digitalni ʺmožganiʺ omogočajo nadgradnjo programske opreme in ponujajo podporo aplikacijam, kot so AirPlay2, aptX, Adaptive Bluetooth, Spotify in Alexa. Prihodnje leto prihaja še podpora več prostorskem zvoku in kopica uporabnih rešitev preko glasbene aplikacije Bowers & Wilkins. V kolikor si zaželite ali potrebujete dodatno osvetlitev v prostoru, bo za to poskrbela svetilka LED, ki je skrita v zvočniku. Brezžični zvočnik Bowers & Wilkins Zeppelin si lahko omislite za okoli 800 evrov.

Dodatne Informacije

bowerswilkins.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!