8 erotičnih tatujev, inspiriranih z umetninami Gustava Klimta.
V zraku · buzz buzz

Erotika, upor in senzualnost, to je Gustav Klimt, umetnik, ki je zaslovel z najbolj slavno sliko prejšnjega stoletja Poljubom. Ti tatuji razkrivajo še njegove druge umetnine, ki erotičnost pripeljejo na novo raven.

Človeško telo je tudi platno, na katerem lahko razstavljamo tetovaže, ki so za nas ključnega pomena, še posebej, če ste izbrali kakšno sliko enega najbolj nadarjenih slikarjev prejšnjega stoletja Gustava Klimta.

Modernistični slikar je ustvaril dela, ki so zaznamovala svet umetnosti. Njihova simbolika erotičnosti, upora, senzualnosti, življenja, smrti in ljubezni pa še zmeraj privlači vse tiste, ki ljubijo slikarstvo. Tako so nekateri tetovatorji v svojih delih ujeli elemente Klimtovih slik in ustvarili tetovaže, katerih barvitost in simbolika presega meje estetike. Kako so videti dela, si oglejte v galeriji slik in izberite najljubšo.

Galerija slik – Tatuji Gustav Klimt

Tatu, navdihnjen z delom KlimtaOdpri galerijo
Spoznajte Maxdonna, psa, ki rekreira Madonnine scenske konstume in naslovnice albumov. Spoznajte Maxdonna, psa, ki poustvarja Madonnine scenske kostume in naslovnice albumov 15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo. 15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Ta punčka je stara samo 6 mesecev, in to so njeni lasje. Ta punčka je stara samo 6 mesecev in to so njeni lasje · · · · · · ·