shutterstock_687446386
V zraku · odnosi

Sama si svoje sreče kovač, zato pravila, za katera so ti drugi zabičali, da jih moraš v razmerju upoštevati, še enkrat dobro preuči in jih po potrebi preoblikuj. Katerih 8 pravil lahko v razmerju prekšiš, da bi bila srečnejša?

Ko v razmerju narediš ali opaziš vrsto napak, je več možnosti, da se naučiš, katera pravila so za vezo dobra in daš vse od sebe, da po njih tudi živiš. A bodimo realne. Večina nasvetov je lahko zastarelih in ne odgovarjajo vsem vrstam situacij, v katerih se lahko nahajamo. Zato lahko ta pravila modro preučiš in jih preoblikuješ glede na svojo situacijo. Katerih 8 pravil lahko prekršiš, da bi bila srečnejša?

Pravilo 1: Počakaj, da on naredi prvi korak.

Ne glede na to, ali je to v postelji ali v vezi, je boljše pravilo – ki kaže na to, da si odrasla – naslednje: če čutiš, da si nekaj želiš, ne dovoli, da te to pravilo ustavi. Ne čakaj, da on vsakič naredi prvi korak ali pa nekatere stvari.

Pravilo 2: Bodita si najboljša prijatelja.

Čeprav je res, da so najboljši prijatelji prvi, h katerim se odpraviš, ko se znajdeš v težavah in potrebuješ pomoč, s svojimi najboljšimi prijatelji ne seksaš. Bodi predvsem njegovo dekle.

Pravilo 3: Bodita 100-odstotno iskrena drug do drugega.

Če svojemu fantu rečeš, da je slab ljubimec in da sovražiš njegova oblačila samo zato, ker si iskrena oseba, vajin odnos ne bo trajal. Če bi bila torej rada z njim čim dlje, izbiraj prave trenutke in prave besede, ko želiš fantu nekaj sporočiti.

Pravilo 4: Prepiranje

Tudi pari v najdaljših in najmočnejših vezah se prepirajo. Vendar to ne pomeni, da se morata s fantom prepirati o vsaki stvari, kjer se ne strinjata. Prepiri so lahko namreč zelo naporni in niso tako zdravi, kot morda nekateri trdijo. Še pomembneje pa je, da se zavedaš, da obstajajo veliko boljši in modrejši načini za reševanje vajinih težav.

Pravilo 5: Dajanje ultimatov, kadar je to potrebno.

Če želiš, da tvoj fant izbere med tabo in svojo mamo, prijatelji, hišnim ljubljenčkom ali drugo stvarjo, za katero smatraš, da je pomembnejša od tebe, se ti zdi, da je edina rešitev ultimat. A ne pusti se zavesti. To ga bo verjetno samo prisililo k temu, da bo storil nekaj, kar si ne želi, verjetno pa ti bo tudi zaradi tega zameril. Je to zares situacija, v kateri bi se rada znašla?

Pravilo 6: Delaj se težko dostopno.

Možgani tvojega fanta so programirani za lov, a zagotovo ti je že kdaj povedal, ni preveč zabavno, ko igraš na “težko dostopno karto”. To ne pomeni, da bi morala stvari olajšati. Še vedno mora skrbeti za nekatere stvari, a mu bodo na voljo, kadar to tudi v resnici si.

Pravilo 7: Nikoli ne pojdi v posteljo jezna.

Če ostaneš budna, da bi rešila vajine probleme, pa veš, da ne boš ravno odgovorna za stvari, ki bodo priletele iz tvojih ust, to ni poteza modre, odrasle ženske. Namesto tega raje skoči v posteljo in se naspi – s tem boš sebe in svojega fanta rešila nepotrebne drame in neprespane noči. Presenečena boš, kako modrejša boš naslednje jutro.

Pravilo 8: Nikoli ne načrtuj seksa.

Ker se živi samo enkrat, bi morala s svojim fantom seksati kadarkoli in kjerkoli je to le mogoče. Ta ideja je zelo vroča, a prevroča, da bi jo lahko uresničila v resničnem življenju. Preden postaneš plen neznosnega časa, si rezerviraj čas za izmenjavo nežnosti.

Odnos, ki te uničuje: 5 vrst seksa, ki jih imajo pari v strupenih razmerjih Odnos, ki te uničuje: 5 vrst seksa, ki jih imajo pari v strupenih razmerjih Za vaju NI prihodnosti: opozorilni znaki, da ti razmerje predstavlja BREME, ne užitek Za vaju NI prihodnosti: opozorilni znaki, da ti razmerje predstavlja BREME, ne užitek xavier-mouton-photographie-MRWHSKimBJk-unsplash Bodite jim dober vzor: te stvari otroci najpogosteje posnemajo! Njeno srce je pokvarjeno: tako se vede oseba, ki je na skrivaj LJUBOSUMNA nate Njeno srce je pokvarjeno: tako se vede oseba, ki je na skrivaj LJUBOSUMNA nate · ·