Dizajnerska svetilka Abre Lamp
Utrip mesta · dom

Abre Lamp predstavlja sodobno oblikovanje, ki sta ga navdihnili tradicionalni lesna in lončarska obrt. Svetilka je narejena iz naravnih materialov in uporabniku dopušča, da z dvigovanjem in spuščanjem zgornjega dela poljubno zamegli žarnico ter ustvari popolno ambientalno svetlobo, primerno za vsak trenutek.

Ambientalna svetilka za dom Abre Lamp je idealna rešitev za ustvarjanje intimnega ozračja, ko ga potrebujemo. Industrijski oblikovalec Carlos Jiménez je mlad španski oblikovalec, ki pri svojem delu meša svoje sredozemske korenine in sodobno skandinavsko estetiko, s katero se je dodobra spoznal po selitvi na Švedsko leta 2011.

Njegov najnovejši izdelek, svetilko Ambre Lamp, sta zaznamovali lesna in lončarska obrt, svetilka pa je kljub temu, da je predstavljena v leseno-keramični kombinaciji, na voljo tudi v popolnoma keramični in stekleni različici. Na svetilki ne bomo našli gumba za prižig, saj jo bomo prižgali tako, da bomo dvignili njen “pokrov”. Z njegovim dviganjem in spuščanjem bomo nato poljubno zameglili žarnico in tako ustvarili primerno ambientalno svetlobo za dotični trenutek – bolj ko jo bomo dvignili, močneje bo svetila.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Dizajnerska svetilka Abre LampOdpri galerijo

Ideje za jesensko okrasitev doma Preproste ideje za jesensko dekoracijo doma Container - postelja, ki pod seboj skriva garderobno ''dvorano'' Dielle Container – postelja in garderobna omara v enem Mobilni glamping šotor Adria Mobilni glamping šotori Adria Dom so svetovna novost! Prenosna pečka in štedilnik Frontier Plus Frontier Plus – prenosna peč, ki jo lahko vzamete na pot