fbpx

Preproste ideje za jesensko dekoracijo doma

Ideje za jesensko okrasitev doma

Čas je za jesensko dekoracijo doma. Zdaj, ko si je kompletno jesensko podobo nadela narava, je namreč čas, da jesensko podobo dobi tudi vaš dom, sploh če vemo, da bomo jeseni večino časa preživeli v zavetju toplega doma. Jesensko vzdušje lahko v naše prostore preselimo na različne načine, zanj pa, v nasprotju s praznično okrasitvijo, ni treba zapraviti veliko denarja, saj okraski ležijo dobesedno po tleh. Listje, storži, buče, lupine kostanja … Izbrskali smo najpreprostejše ideje za jesensko dekoracijo doma, ki vas bodo s svojo preprostostjo očarale, tako kot nas očara jesen s svojim barvnim šovom.

Iščete ideje za jesensko dekoracijo doma? Prišli ste na pravi naslov, kajti za vas imamo čudovite primere, kako lahko ujamete duh sezone in v domu pričarate romantično jesensko vzdušje. Najboljša novica je, da vam po okraske sploh ni treba v trgovino z dekoracijo, ampak greste ponje kar v naravo, kjer vas čakajo jesenski plodovi, odpadlo listje, buče, veje  … Kajti malenkosti so tiste, ki v dom prinesejo toplino jeseni.

PREBERITE ŠE: Najlepše fotografije jeseni ali zakaj je jesen najlepši čas v letu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!