fbpx

IKEA x Sonos Symfonisk: namizna svetilka in zvočnik v enem

IKEA x Sonos Symfonisk: namizna svetilka in zvočnik v enem

Zakaj bi namizna svetilka in zvočnik po nepotrebnem zavzemala prostor v vašem domu, ko pa ju lahko združite v eno napravo? Točno to je uspelo Ikei, ki je tako dopolnila svojo linijo rešitev za pametni dom Symfonisk.

Sodelovanje podjetij Ikea in Sonos je nedvomno obrodilo sadove. Potem, ko smo pred kratkim že pisali o zvočniku, ki lahko služi tudi kot polica, tokrat predstavljamo namizno svetilko Ikea X Sonos Symfonisk.

Ustvarjalci so se odločili, da potrošnike vnovič poskušajo prepričati z nevidnim dizajnom. Svetilko so namreč opremili z brezžičnim zvočnikom, ki ponuja podobno kvaliteto zvoka kot Sonosov paradni konj One.

Če se boste odločili za nakup dveh zvočnikov, jih boste lahko uporabili kot stereofonski par, v povezavi z zvočnikom Soundbar (Beam, Playbar ali Playbase), pa tudi kot zvočni sistem za hišni kino.

Izdelek, ki je bil premierno predstavljen na milanskem tednu oblikovanja, boste lahko za 179 € dobili v dveh različicah. Izbirati bo mogoče med belim svetilom s svetlo sivim zvočnikom in zlatim svetilom s črnim zvočnikom.

Katera različica vam je bolj po godu?
Katera različica vam je bolj po godu?

Björn Block, vodja Ikejinega oddelka IKEA Home Smart, je ob tem povedal, da s svojimi sodelavci želi pri oblikovanju nove linije Symfonisk v prvi vrsti med štirimi stenami pričarati posebno atmosfero in udobje. In to jim je očitno uspelo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ikea.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!