Sonos-Ikea-Speaker-Gear-Patrol-slide-2
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija · gadgeti

Pohištveni gigant IKEA na področju izdelovanja zvočnikov nima pretiranih izkušenj, zato je pomoč poiskal pri strokovnjakih za akustiko. Nastal je nov brezžični zvočnik Ikea x Sonos Symfonisk, ki vas bo očaral s svojo funkcionalnostjo in dizajnom.

Javnosti bo kmalu premierno predstavljen zvočnik Ikea x Sonos Symfonisk, ki sta ga s skupnimi močmi zasnovali podjetji IKEA in Sonos. Prvo je poskrbelo za oblikovalsko, drugo pa za tehnološko plat novega izdelka.

Prvi v seriji zvočnikov, ki so plod sodelovanja med švedskim in ameriškim proizvajalcem, je predstavnik skandinavskega dizajna. Kljub temu, da vseh podrobnosti zaenkrat še ni na voljo, pa nam je uspelo izbrskati nekaj glavnih značilnosti izdelka.

Z zvočnikom se bo mogoče povezati preko brezžičnega omrežja Wi-Fi. Uporabniki ga bodo lahko postavili na polico ali pa pritrdili na steno. Pričakovati je, da bo združljiv s preostalimi Sonosovimi napravami.

Ikea x Sonos Symfonisk bo debitiral na največjem mednarodnem pohištvenem sejmu na svetu, ki se bo v Milanu odvijal od 9. do 14. aprila. Kljub temu, da ga javnost še ni spoznala, je po zaslugi svojega edinstvenega dizajna že prejel prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot.


Te 4 stvari notranji oblikovalci nikoli ne bi imeli v svojem domu Te 4 stvari notranji oblikovalci nikoli ne bi imeli v svojem domu Spomladansko čiščenje: zlati nasveti za svež dom Spomladansko čiščenje: 3 zlati nasveti za svež dom 0503b2c2-d4a0-4710-9f3b-ce151baa476f Ford Lane-Centring Bed: postelja, ki vašega partnerja med spanjem odkotali na svojo stran 8 doma narejenih čistil, ki resnično delujejo 5 doma narejenih čistil, ki resnično delujejo · ·