Audi A1 Citycarver
Utrip mesta · mobilno

Vedeli smo, da se pri Audiju nekaj dogaja in vsi smo pričakovali, da bomo dočakali prvega Audija A1 Allroad. Na koncu vendarle nismo bili deležni A1 Allroada, smo pa dočakali manjšega mestnega križanca Audi A1 citycarver.

Audi A1 citycarver je osnovan na aktualnem Audiju A1, od katerega ima za 35 mm višje podvozje, vizualno pa spominja na modele iz Audijeve linije Q. Citycarver se bo dobro počutil na mestnih ulicah, podeželskih cestah, avtocesti in celo na malenkost bolj ‘grobem’ terenu. Vizualne razlike so v primerjavi z mestnim Audijem A1 hipoma opazne zaradi spremenjenih obrob blatnikov, vstavkov iz aluminija in kontrastnih vstavkov v črni barvi. Notranjost ostaja takšna kot pri aktualnem modelu A1, z razliko nekaj dodatnega dekorja. Motorji, ki bodo brneli pod pokrovom citycarverja, bodo v veliki meri enaki tistim, ki jih najdemo pod pokrovom njegovega ‘mestnega bratranca’.

Zaradi večje oddaljenosti od tal bo Audi A1 citycarver obut v večja platišča, ki bodo na voljo v velikosti od 16- do 18-palcev. Mestni-terenski križanec Audi A1 citycarver je že na voljo za naročilo.

Galerija: Audi A1 citycarver

Audi A1 CitycarverOdpri galerijo
Fisker Ocean Fisker Ocean: električni SUV, ki bo na novo definiral ta avtomobilski razred cover-ford-ranger Edinstveni modeli Ford Ranger za avanturistično življenje jaguar_vision_gran_turismo_coupe_exterior_25.10.19_003 Jaguar Vision GT Coupe: Jaguarjev električni hiperavtomobil Novi Volkswagen Golf 8 Novi Volkswagen Golf: skok v prihodnost ·