SLIKA ŠT. 1
V zraku · buzz buzz

Ostani mlad, zdrav, jar! Osti jarej – bi rekli v nekih minulih, venetskih časih. Naj se svet še tako hitro spreminja in naj se nam še tako mudi, lepe stvari ostajajo enake. Pogosto čokoladne! Komplet Osti jarej vam v enem kosu prinaša izjemno slovensko oblikovanja Oskarja Kogoja, vrhunska vina in nenavadno popoln okus čokolade.

Če ste človek, ki mu več pomeni vrhunsko varjeno pivo, boste bolj uživali v darilnem kompletu Vrček zelenega zlata, kjer so temnemu pivu priložili še blond čokolado. In darilni komplet ljube Barbare … cesarice, ki bi k penini brez dvoma prigriznila čokolado z dodanim zlatom.

A včasih je vse, kar potrebuješ, dom. Ali pa vsaj opomnik, da te ta nekje čaka. Novoletna bučka Biseri Slovenije, v kateri je prefinjeno zajeta toplina, ki jo prinaša spomin na domovino, je dovolj majhna, da jo lahko podarite komurkoli – tudi ljudem, ki jo bodo ponesli čez pol sveta.

 


VmN49xl Če se oblačiš kot Batman, si lahko uspešnejši, pravi znanost Coca-Colina Akademija za mlade Petra Robnik: »Izobražen in usposobljen športnik je dober vzornik mladim.« BeFunky Collage Pantone: barva leta 2018 je ultravijolična (“ultra violet”) 1000-500-citymagazine-cover Božična darila za ljubitelje serije Igra prestolov · · · · ·