fbpx

Biseri Slovenije: darila za ljubitelje slovenskega oblikovanja

Ostani mlad, zdrav, jar! Osti jarej – bi rekli v nekih minulih, venetskih časih. Naj se svet še tako hitro spreminja in naj se nam še tako mudi, lepe stvari ostajajo enake. Pogosto čokoladne! Komplet Osti jarej vam v enem kosu prinaša izjemno slovensko oblikovanja Oskarja Kogoja, vrhunska vina in nenavadno popoln okus čokolade.

Če ste človek, ki mu več pomeni vrhunsko varjeno pivo, boste bolj uživali v darilnem kompletu Vrček zelenega zlata, kjer so temnemu pivu priložili še blond čokolado. In darilni komplet ljube Barbare … cesarice, ki bi k penini brez dvoma prigriznila čokolado z dodanim zlatom.

V Galeriji 94 vas čakajo čudoviti in edinstveni kosi slovenskega oblikovanja.
V Galeriji 94 vas čakajo čudoviti in edinstveni kosi slovenskega oblikovanja.

A včasih je vse, kar potrebuješ, dom. Ali pa vsaj opomnik, da te ta nekje čaka. Novoletna bučka Biseri Slovenije, v kateri je prefinjeno zajeta toplina, ki jo prinaša spomin na domovino, je dovolj majhna, da jo lahko podarite komurkoli – tudi ljudem, ki jo bodo ponesli čez pol sveta.

 

Dodatne Informacije

Več informacij:
Trg Celjskih knezov 9 / Celje
d94.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!