Biseri Slovenije: darila za ljubitelje slovenskega oblikovanja

Ostani mlad, zdrav, jar! Osti jarej – bi rekli v nekih minulih, venetskih časih. Naj se svet še tako hitro spreminja in naj se nam še tako mudi, lepe stvari ostajajo enake. Pogosto čokoladne! Komplet Osti jarej vam v enem kosu prinaša izjemno slovensko oblikovanja Oskarja Kogoja, vrhunska vina in nenavadno popoln okus čokolade.

Če ste človek, ki mu več pomeni vrhunsko varjeno pivo, boste bolj uživali v darilnem kompletu Vrček zelenega zlata, kjer so temnemu pivu priložili še blond čokolado. In darilni komplet ljube Barbare … cesarice, ki bi k penini brez dvoma prigriznila čokolado z dodanim zlatom.

V Galeriji 94 vas čakajo čudoviti in edinstveni kosi slovenskega oblikovanja.
V Galeriji 94 vas čakajo čudoviti in edinstveni kosi slovenskega oblikovanja.

A včasih je vse, kar potrebuješ, dom. Ali pa vsaj opomnik, da te ta nekje čaka. Novoletna bučka Biseri Slovenije, v kateri je prefinjeno zajeta toplina, ki jo prinaša spomin na domovino, je dovolj majhna, da jo lahko podarite komurkoli – tudi ljudem, ki jo bodo ponesli čez pol sveta.

 

Dodatne Informacije

Več informacij:
Trg Celjskih knezov 9 / Celje
d94.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skoraj vse nadpovprečno inteligentne ženske imajo eno precej grdo navado!