Božanske vezene tetovaže, ki so čisto preveč realistične
V zraku · buzz buzz

Vezene tetovaže so tako realistične, da so nas pustile brez besede. Kot pravijo, fotografije teh poslikav bodo povedale veliko več kot besede.

Tetovaže nas zelo navdušujejo in smo vedno v koraku z novimi trendi, ki so lahko tvoja inspiracija za novo poslikavo. V letošnjem letu so ljubitelje tatujev popolnoma obnorele bele tetovaže, na bucket listo pa bodo zdaj dodali tudi takšne, ki so “vezene”.

Vezeni tatuji so narejeni iz številnih podrobnosti, ki ustvarijo iluzijo, da je na tvojem telesu pravi vezen vzorec. Postopek ustvarjanja takšne tetovaže naj bi bil podoben dejanskem vezenju – tetovator enakomerno premika mašino naprej in nazaj, da doseže videz vezene tkanine. Postopek pa zaključi tako, da na samem koncu tetoviranja črnilo obogati in začne s senčenjem.

View this post on Instagram

Dziś wolne ❤ Że Kocham to co robię postanowiłam to uwiecznić 😁 pomogła mi w tym @joanna_kru. Haftowala tatuujac na mojej ręce i wyszło rewelacyjnie 😍 Teraz tylko t shirt do kompletu i mogę iść w miasto 😎 Odwazniejszych zachęcam do tattoo, @joanna_kru Super delikatna, sympatyczna i bardzo zdolna 😍 Mniej odważnych, a nadal chcących być posiadaczami czegoś zupełnie wyjatkowego Zapraszam do mnie na stronę i do sklepu na fb 🛒💌 @wiij_fashion. Oryginalne, niepowtarzalne ubrania z możliwością zaprojektowania własnego loga w super cenach i jakości 😍😁😎 Pamiętajcie sieciowkom mowinyvstanowcze NIE 😂💚💙😎 #tattoo #embroiderytattoo #tatuaz #haft #lovetattoo #loveemb #kolorowetatuaze #serce ## #womanstattoo #polishgirl #kochamswojaprace #ubrania #zakupy #skleponline

A post shared by Karolina Jagiełło (@wiij_fashion) on

Takšen tip tetovaž je sinonim za folk in tradicionalno umetnost, zato jih bo verjetno odobrila tudi tvoja babica. In naj te opozorimo na še eno stvar – če imaš doma mačko, je varnejše, da svojo tetovažo skriješ pred njo, ker je velika verjetnost, da jo bo hitro vzljubila. Ne čudi se, če bo želela spati na “vezeni odeji” ali se z njo igrati. :)

Galerija: Vezene tetovaže

Vezene tetovažeOdpri galerijo
watching-recommendation-slide-QHWU-videoSixteenByNineJumbo1600 Življenje je le eno: 20+ stvari, za katere vam bo nekoč žal, da ste jih počeli Psihologija barv: zaradi teh 2 barv oblačil te ljudje dojemajo kot manj "pametno" osebo Psihologija barv: zaradi teh 2 barv oblačil te ljudje dojemajo kot manj “pametno” osebo Genialni neetični življenjski triki, ki se jih ne naučiš v šoli Genialni neetični življenjski triki, ki se jih ne naučiš v šoli Lemoga, joga z lemurji je nov odštekan način sprostitve Lemoga, joga z lemurji je nov odštekan način sproščanja