27878388_208307563054338_3136248057989955584_n
V zraku · buzz buzz

Pa saj ne boste verjeli, da je to ena in ista oseba! Gwilym Pugh je dokaz, da brada moškega resnično naredi bolj seksi, hkrati pa tudi dokaz, kam te lahko pripelje močna volja. Njegovo neverjetno zgodbo si preberite v nadaljevanju.

Če vas še ni prepričal naš seznam, kjer smo poskušali dokazati, da so moški z brado preprosto bolj seksi, vas bo morda prepričal ta dotični moški in njegova zgodba.
Gwilym Pugh je bil 21-letni poslovnež s svojo zavarovalnico. Ker je delal od doma in ker so ga med drugim pestile tudi razne poškodbe, je pridobil veliko kilogramov, 127, če smo natančni. A njegovo življenje se je popolnoma spremenilo, ko mu je njegov brivec predlagal, naj si pusti rasti brado.
S prijatelji je med drugim ustanovil tudi folk band, svoj nov videz pa je želel nadgraditi tudi s spremenjeno prehrano ter z zamenjavo službe, kjer je neprestano sedel.

“Najboljša stvar, ki sem jo naredil za svoje zdravje, je bila, da sem nehal sedeti 10 ur na dan,” je povedal Gwilym, ki je izgubil slabih 41 kilogramov. Medtem ko je pridno klestil svoje kilograme in si pustil rasti brado, si je ustvaril še račun na Instagramu. Kmalu ga je opazil valižanski krojač Nathan Plamer, od tu pa se je njegova kariera le še strmo vzpenjala.
Danes je Gwilym del londonske agencije AMCK Models, za sabo pa ima kampanje za Vans, Bud Light, Diesel in druga velika imena. Njegovo trdo delo mu je celo omogočilo, da je postal ambasador znamke Davida Beckhama House 99, ki se posveča moški negi.


Meghan-Markle-Is-Officially-Leaving-Suits-After-Becoming-Engaged-To-Prince-Harry Cedijo se jim sline: 12 NAJPRIVLAČNEJŠIH ženskih poklicev po mnenju moških Utrinki s snemanja serije Fly Guys Dunking Devils posneli TV serijo za Marka Zuckerberga talen-de-st-croix-0hHTTow00w4-unsplash Če ga imaš ob sebi, si srečnica: znanstveno dokazane lastnosti IDEALNEGA moškega nik-macmillan-957aJrW8tq4-unsplash Življenje pod nadzorom: 11 japonskih pravil, ki te bodo SPRAVILA OB PAMET · · ·