Največji modni hit so cikcakaste obrvi
Utrip mesta · zdravje & lepota

V zadnjih nekaj tednih so na Instagramu ter na drugih pomembnih platformah cikcakaste obrvi doživele neverjetni razmah. Čim bolj ravna, stroga in pravilna ravna črta nikakor ni več najbolj pomemben trend, kar pa je zagotovo v tolažbo vsem, ki se jim s tem preprosto ne ljubi preveč ukvarjati. Blogerji po celem svetu se predajajo novemu trendu: največji modni hit so cikcakaste obrvi.

Prav ste prebrali! Konec je strogih ravnih črt in neumornega česanja obrvi, da le ne bi kakšen delček odstopal od začrtane linije. Največji modni hit so cikcakste obrvi! Nov trend, ki so ga začeli slavni modni blogerji, je na Instagramu v zadnjih dneh požel pravo navdušenje. Za cikcakasto obliko obrvi pa obrvi ni treba oblikovati s puljenjem. Vijuge se namreč doseže s posebnim lepilom, ki ga na koncu dneva preprosto sperete z vodo. Cikcakaste obrvi so tako pika na i za posebne priložnosti. Kako pa so cikcakaste obrvi videti, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PREBERITE ŠE: Hiter trik,  katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne

Največji modni hit so cikcakaste obrviOdpri galerijo

1000-500-citymagazine-cover (6) Najlepši laki za nohte za jesen 2017 gucci-bloom-2 Top 7: ženski parfumi za jesen 2017, ki jih komaj čakamo shutterstock_289835831 Kmalu krema za sončenje z DNK-jem, ki jo bomo nanesli samo enkrat shutterstock_489288115 To nas sili k izdaji partnerja: pri tej starosti najpogosteje varamo