fbpx

Cikcakaste obrvi: največji modni hit so cikcakaste obrvi

Največji modni hit so cikcakaste obrvi

V zadnjih nekaj tednih so na Instagramu ter na drugih pomembnih platformah cikcakaste obrvi doživele neverjetni razmah. Čim bolj ravna, stroga in pravilna ravna črta nikakor ni več najbolj pomemben trend, kar pa je zagotovo v tolažbo vsem, ki se jim s tem preprosto ne ljubi preveč ukvarjati. Blogerji po celem svetu se predajajo novemu trendu: največji modni hit so cikcakaste obrvi.

Prav ste prebrali! Konec je strogih ravnih črt y neumornega česanja obrvi, da le ne bi kakšen delček odstopal od začrtane linije. Največji modni hit so cikcakste obrvi! Nov trend, ki so ga začeli slavni modni blogerji, je na Instagramu v zadnjih dneh požel pravo navdušenje. Za cikcakasto obliko obrvi pa obrvi ni treba oblikovati s puljenjem. Vijuge se namreč doseže s posebnim lepilom, ki ga na koncu dneva preprosto sperete z vodo. Cikcakaste obrvi so tako pika na i za posebne priložnosti. Kako pa so cikcakaste obrvi videti, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

LEE MAS: Hiter trik,  katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.