fbpx

Cikcakaste obrvi: največji modni hit so cikcakaste obrvi

Največji modni hit so cikcakaste obrvi

V zadnjih nekaj tednih so na Instagramu ter na drugih pomembnih platformah cikcakaste obrvi doživele neverjetni razmah. Čim bolj ravna, stroga in pravilna ravna črta nikakor ni več najbolj pomemben trend, kar pa je zagotovo v tolažbo vsem, ki se jim s tem preprosto ne ljubi preveč ukvarjati. Blogerji po celem svetu se predajajo novemu trendu: največji modni hit so cikcakaste obrvi.

Prav ste prebrali! Konec je strogih ravnih črt i neumornega česanja obrvi, da le ne bi kakšen delček odstopal od začrtane linije. Največji modni hit so cikcakste obrvi! Nov trend, ki so ga začeli slavni modni blogerji, je na Instagramu v zadnjih dneh požel pravo navdušenje. Za cikcakasto obliko obrvi pa obrvi ni treba oblikovati s puljenjem. Vijuge se namreč doseže s posebnim lepilom, ki ga na koncu dneva preprosto sperete z vodo. Cikcakaste obrvi so tako pika na i za posebne priložnosti. Kako pa so cikcakaste obrvi videti, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

ČITAJ VIŠE: Hiter trik,  katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.