Dell Canvas
V zraku · tehnologija

Pred kratkim je Microsoft predstavil zanimiv namizni računalnik, s katerim je vdahnil nekaj prepotrebne svežine v ta segment. Vse-v-enem Surface Studio ima namreč to posebnost, da lahko zaslon na dotik iz navpične spremenimo v vodoravno pozicijo in na ta način precej lažje ustvarjamo. Dell Canvas je nekaj podobnega, le da v osnovi ni računalnik, pač pa ‘zgolj’ digitalna delovna površina, nekakšna gromozanska tablica za kreativne duše.

Dell je na sejmu CES 2017 predstavil zaslon za tiste, ki radi ustvarjajo z rokami. Dell Canvas je prenosno digitalno platno, ki v nasprotju z Microsoftovim Surfice Studiem ni računalnik, pač zgolj gromozanski 27-palčni zaslon ločljivosti 2560 x 1449 slikovnih točk z debelim robom, na katerem lahko med ustvarjanjem počivajo roke.

Namenjen je vsem, ki pri svojem delu ne želijo ustvarjati s tipkovnico in miško, pač pa izključno z rokami. 20-točkovni zaslon deluje v navezi z računalnikom ali prenosnikom.

PREBERITE ŠE: Računalnik vse-v-enem Microsoft Surface Studio – Microsoftov iMac

Tako kot Surfice Studio ima tudi Dell Canvas svojo zunanjo enoto v obliki ploščka (poimenovali so jo Totem) za upravljanje Windowsov in izbranih aplikacij. Pomagamo si lahko tudi z digitalnim pisalom. V prodaji bo od 30. marca 2017, zanjo pa bo treba odšteti okoli 1700 evrov.

Wair - šal, ki je tudi dihalna maska Wair – modni šal z dihalno masko, ki prečiščuje zrak in meri njegovo kakovost Tehnologije, ki so odšle v letu 2016 Leto 2016 je bilo usodno za številne tehnologije Bagel: pametni merilni trak Bagel – pametni merilni trak Naglavne slušalke Onkyo Diamond CES 2017: diamantne slušalke Onkyo Diamond – slušalke za nesramnih 100 tisoč dolarjev · · ·