Citroën Jumper Biker Solution Multi
Utrip mesta · mobilno

Citroën Jumper Biker Solution Multi je najnovejši avtodom francoske znamke, katerega posebnost je shramba vaših motoriziranih igrač za preživljanje časa na prostem. V njega lahko naložite do dva motorja, karting avtomobil, ali štirikolesnik. Idealno za vse, ki bi poleg svojih otrok na dopust z veselje odpeljali tudi svoj motor, štirikolesnik ali drugo moško igračo!

“Multi” ima stojalne rampe za vožnjo vašega štrikolesnika znotraj kombija. Če je nakladanje pretežko, je na voljo tudi električni vitel, s katerim se lahko vašo “igračo na kolesih” enostavno potegne v kabino. Na voljo so različni nosilci, tako da vas ne skrbi, da bi se med vožnjo tovor prevrnil.

V notranjosti avtodoma je klasična zložljiva postelja za dve osebi in drugo spalno mesto za dve osebi na strehi, če razprete streho. Podobno kot pri legendarnem Volkswagen California. Avtodom ni avtodom brez dobro založene kuhinje. Slednja vključuje kuhinjsko ploščo, pomivalno korito in hladilnik. V stenah kamperja je tudi več omar za shranjevanje vaše “motoristične” opreme in osebne prtljage. Ko je čas, da se po napornem dnevu “jahanja” motoriziranih igrač sprostite, ima Multi klasično podaljšano zunanjo tendo, ki ustvari odlično verando. Dizelski Webasto grelec pa pomaga ohranjati notranjost toplo v hladnih nočeh, saj se s tovrstnimi igračami igramo celo leto.

Če se odločite, da ne potrebujete prostora za hrambo vaše igrače na kolesih, se na to mesto brez težav namestijo sedeži.

V Nemčiji se cene za Biker Solution Multi začno pri 51.100 EUR.

Galerija slik: Citroën Jumper Biker Solution Multi

Citroën Jumper Biker Solution MultiOdpri galerijo

audi-e-tron-scooter-header Audi e-tron Scooter: skiro in rolka, združena v eno Tushek TS 900 Apex Tushek TS 900 Apex: slovenski hiperavtomobil je najlažji na svetu Puritalia Berlinetta Puritalia Berlinetta: skoraj 1.000 iskrih vrancev pod glamurozno zunanjostjo Skica Buggatijevega SUV-ja Bugatti: bomo morda le ugledali Bugattijevega SUV-ja z Rimacovo tehnologijo?