diy adventni vencki
Utrip mesta · dom

Iščete idejo, kako doma narediti čudoviti adventni venček? Božični čas je pred vrati in večina nas ga bo preživela doma, z najbližjimi. Morda iz kuhinje še ne diši po piškotih, pa tudi daril še ne zavijamo, zagotovo pa že razmišljamo o adventnem venčku. Tisti z ustvarjalno žilico ga lahko ustvarite doma po svojih željah. Lahko je rustikalno domač ali pa glamurozno bogat, nikoli pa ne bo tak kot sosedov. Za vas smo zbrali nekaj idej za ustvarjanje adventnega venčka doma.

Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite doma:

1. adventni venček: rdeča pentlja

Najpreprostejši adventni venček, ki ga lahko naredite, je, da zelenje okrasite z veliko rdečo pentljo in majhnimi brezžičnimi LED-žarnicami s toplo svetlobo. Da venček ne bi videti tako generičen, lahko dodate okraske v beli in zlati barvi, ki odlično dopolnjujeta praznično rdečo.

Enostavni adventni venčki z rdečo pentljoOdpri galerijo

2. adventni venček: posušene gozdne jagode in storži

Pridih domačega lahko adventnemu venčku dodajo posušeni rdeči plodovi, borovi storži, listi in majhna jabolka, ki jih lahko okrasite z zlatim ali srebrnim sprejem. Če vas je zima prehitela, lahko vse naštete stvari, ki žal ne bodo sveže, temveč plastične, najdete v trgovinah s pripomočki za ustvarjanje.

Adventni venčki s pridihom naraveOdpri galerijo

3. adventni venček: netradicionalna oblika adventnega venčka

Za vse ljubitelje modnega in nekonvencionalnega imamo dobro novico. Adventni venček lahko naredite kar iz vrvice, drevesnih vejic, čipke in zvončkov! Izberete lahko tudi svojo obliko in velikost venčka. V galeriji si lahko ogledate slike za navdih.

Adventni venčki netradicionalne oblikeOdpri galerijo

Še več idej, kakšni so lahko doma narejeni adventni venčki, pa si oglejte v priloženi galeriji.

Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite samiOdpri galerijo

PicMonkey Collage Barvita vrata: Zakaj bi morala biti vhodna vrata vedno bela?! Solarni strešniki so prihodnost Solarni strešniki: Ko strešniki postanejo sončna elektrarna Ideje za božično okrasitev doma Kreativne ideje, kako za božič okrasiti dom Božično drevo in okraski Xmas3 & Xmas Xmas3 & Xmas: leseno božično drevo in ročno izdelani okraski iz Slovenije · · ·