Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite sami

Iščete idejo, kako doma narediti čudoviti adventni venček? Božični čas je pred vrati in večina nas ga bo preživela doma, z najbližjimi. Morda iz kuhinje še ne diši po piškotih, pa tudi daril še ne zavijamo, zagotovo pa že razmišljamo o adventnem venčku. Tisti z ustvarjalno žilico ga lahko ustvarite doma po svojih željah. Lahko je rustikalno domač ali pa glamurozno bogat, nikoli pa ne bo tak kot sosedov. Za vas smo zbrali nekaj idej za ustvarjanje adventnega venčka doma.

Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite doma:

1. adventni venček: rdeča pentlja

Najpreprostejši adventni venček, ki ga lahko naredite, je, da zelenje okrasite z veliko rdečo pentljo in majhnimi brezžičnimi LED-žarnicami s toplo svetlobo. Da venček ne bi videti tako generičen, lahko dodate okraske v beli in zlati barvi, ki odlično dopolnjujeta praznično rdečo.

2. adventni venček: posušene gozdne jagode in storži

Pridih domačega lahko adventnemu venčku dodajo posušeni rdeči plodovi, borovi storži, listi in majhna jabolka, ki jih lahko okrasite z zlatim ali srebrnim sprejem. Če vas je zima prehitela, lahko vse naštete stvari, ki žal ne bodo sveže, temveč plastične, najdete v trgovinah s pripomočki za ustvarjanje.

3. adventni venček: netradicionalna oblika adventnega venčka

Za vse ljubitelje modnega in nekonvencionalnega imamo dobro novico. Adventni venček lahko naredite kar iz vrvice, drevesnih vejic, čipke in zvončkov! Izberete lahko tudi svojo obliko in velikost venčka. V galeriji si lahko ogledate slike za navdih.

Še več idej, kakšni so lahko doma narejeni adventni venčki, pa si oglejte v priloženi galeriji.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 trendov v interierju, ki gredo v 2021 iz mode