Prvi Festival Decembrrr 2018: dogodki v Tobačni vs. zimski spanec – kaj izbereš?

Prvi Festival Decembrrr 2018: dogodki v Tobačni vs. zimski spanec - kaj izbereš?
Zadnjič posodobljeno: :

Ne moremo oporekati, da se v zimskem času zaradi nizkih temperatur nekateri resnično odpravijo na zimski spanec in se ne premaknejo iz toplega doma. A naj letos to ne velja tudi za vas. Tobačna bo stopila sneg, odgnala mraz in priklicala poletje, saj bo od novembra do januarja Festival Decembrrr 2018 prinesel paleto glasbenih, zabavnih, gurmanskih, športnih, ustvarjalnih in družabnih vsebin, zajetih v 36 brezplačnih dogodkov s kupom atraktivnih domačih in tujih ustvarjalcev. Še zmeraj razmišljaš o zimskem spancu?

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

ČinČin Tobačna

Organizator

Tobačna

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Če koga skrbi, da v Tobačni v zimskem času ne koncertov in eventov, naj vas pomirimo. Seveda bodo! Tobačna bo s prvim tradicionalnim Festivalom Decembrrr med 26. novembrom in 5. januarjem eden najbolj razigranih ljubljanskih kvartov, ki bo ponudil celo paleto vsebin. Morda ne boste verjeli, a vas to zimo čaka 36 brezplačnih dogodkov.

Uživali boste lahko v stand up in impro šovih, druženjih z mojstri džeza, favoriti natečaja Tobačna Akustika, tribute špilih s hiti Rolling Stones, Jimmyja Hendrixa, Queen, Beatlov in Amy Winehouse, poklonu Franku Sinatri s pravim big bendom … in še veliko več. Na njihovi Facebook strani si lahko ogledate program.

Pravijo pa tudi, da bodo poleg dogodkov na voljo tudi ČinČinov kuhanček in božične pojedine v Food Pornu. Vredno se bo torej udeležiti njihovega Festivala Decembrrr 2018.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tobacna.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Poletni festivali v Ljubljani 2021: dogodki, ki jih ne gre zamuditi