Pozabite na božično drevo, zdaj lahko z lučkami okrasite svoje brade

Pozabite na božično drevo, sedaj lahko z lučkami okrasite tudi svoje brade

‘Pravi moški’ si verjetno v skladu z novembrskimi zakonitostmi že puščate brke in brado. Če je tako, imate zdaj že košato in možato premoženje, ki ga lahko okrasite namesto božične smreke. Vemo, sliši se ‘ne najbolj normalno’, a spletna trgovina Firebox prodaja lučke, ki jih namestite v brado. Absurdnost je dosegla nove meje.

Pozabite na bleščice in božične bunkice za okraševanje brad – ta december bodo moški z vsega sveta sijali v soju luči. Ja, prav ste slišali. Odslej lahko kupite 18 nano okrasnih LED-lučk za svojo brado, ki spreminjajo bravo in program sijanja.

Lučke za brado.
Lučke za brado.

Za 12,39 evra lahko na Fireboxu kupite lučke in preprosto okrasite brado namesto smreke, pomembno je le, da zaradi varnostnih razlogov ta ni mokra in da lučk ne nosite zunaj. Torej lahko se zgolj v zaprtem prostoru hvalite s svojo inovativno, a hkrati tudi absurdno okrasitvijo.

Smreka je dobila konkurenco.
Smreka je dobila konkurenco.

Lučke so nameščene na 90-centimetrskem kablu, kar pomeni, da so primerne za celotno brado. Namestite pa jih tako, da jih ‘neboleče’ prilepite na brado. Inovacija je hvalevredna, zato naredite praznični december še zabavnejši.

Dodatne Informacije

Več informacij:
firebox.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Poklici, v katerih dela največ psihopatov