Družbena omrežja: 3 triki, kako ugotoviš, da je oseba zasedena
V zraku · buzz buzz

Četudi veljajo družbena omrežja kot zlo, so tudi blagoslov – na njih lahko ugotoviš, ali je oseba zasedena.

Priznaj, da tudi ti vohuniš za osebo, ki ti je všeč. Saj to čisto vsak počne, vendar nenehno preverjanje fotografij, objav, všečkov, označb, lokacij in videov lahko povzroči nezdravo obsesijo. Izgubiš svoje življenje. Če ne veš, ali je oseba, ki ti je všeč, samska, lahko z nekaterimi triki na družbenih omrežjih to tudi preveriš.

3 triki, kako ugotoviš, da je oseba zasedena:

Na omrežju objavlja vsebine v dvoje, vendar nikogar ne označi.

Mnoge osebe to delajo zato, ker želijo zgolj deliti utrinke iz svojega življenja, a ne želijo razkriti identitete ljubljene osebe – nekateri so preveč sramežljivi, da bi deliti fotografijo partnerja, zato ga pač prikrivajo. Pozornost usmeri predvsem na vzorce objavljanja – če simpatija pogosto objava takšne fotografije, je to lahko znak, da je verjetno v zvezi!

Na vseh objavah je označena ista oseba.

Verjetno veš, da, lahko na družbenih omrežjih vidiš, kdo je označen na fotografiji. Če je na večini fotografij označena ista oseba, ki tvoji simpatiji pod objavami piše ljubezenske citate ali emotikone, sta očitno skupaj.

Všečka in komentira vsebine iste osebe.

Na družbenih omrežjih si lahko ogledaš tudi, kaj je oseba, ki ti je všeč, všečkala. Če se vzorec všečkanja prepogosto ponavlja, je lahko to znak, da je zasedena.

Četudi ti ti triki lahko pomagajo, imej v mislih, da se navade uporabnikov družbenih omrežij med posamezniki razlikujejo, kar pomeni, da tvoja simpatija všečka določene vsebine le zato, ker so ji pač všeč. Če je na objavah vedno z isto osebo, je to lahko tudi sorodnik/-ca ali prijatelj/-ica. Želimo le, da si ne daješ lažnih upov in ti svetujemo, da se opogumiš, neposredno priznaš svoja čustva in upaš na najboljše. Če se stvari ne iztečejo tebi v prid, je svet še poln potencialnih ljubimcev. Glavo pokonci! :)

Ilka Brühl. 26-letnica, rojena z redko boleznijo obraza, s svojo kariero modela ruši lepotne standarde ben-weber-649075-unsplash Trik poklicnega fotografa, kako na fotografijah doseči čim večjo vitkost Thrashbirdova dolina skrivnih vrednot. Umetnik spremenil betonske ruševine v puščavi v gromozanske luksuzne torbice Reiko Takahashi: Mermaid // “Bila sem srečna, ko sem zagledala (rep) kita že ob prvem dnevu potapljanja blizu japonskega otoka Kumejima.” National Geographic: najlepše popotniške fotografije leta 2018