FlyKly Smart Ped
Utrip mesta · mobilno

FlyKly Smart Ped je delo Nika Klanška, slovenske legende Kickstarterja, ki je po dveh letih, odkar je na Kickstarterju startal izjemno uspešno kampanjo za pametno kolo FlyKly, spet navdušil. Tokrat je na platformi za množično financiranje predstavil pametni skiro FlyKly Smart Ped.

FlyKly Smart Ped je pametni električni skiro, ki premore tehnologijo, podobno tisti, s katero se ponaša njegov predhodnik – pametno električno kolo Smart Wheel (del pametnega kolesa FlyKly), s katerim je Niko Klanšek pred dvema letoma na Kickstarterju zbral vrtoglavih sedemsto tisoč dolarjev in se v zgodovino zapisal kot najuspešnejši Slovenec na Kicstarterju.

Vsekakor zanimiv izum se te dni na Kicstarterju poteguje za čim večjo prepoznavnost, njegova prihodnost pa naj bi bila v vsakem primeru dokaj svetla, saj je Klanškova ekipa že zdaj pripravljena na množično proizvodnjo.

PREBERITE ŠE: Slovenci na Kickstarterju

Trenutno so na priljubljeni platformi za množično financiranje zbrali že polovico sredstev, če jim bo uspelo zbrati sto tisoč dolarjev, kolikor so si zastavili, pa bomo še videli. Pametni električni skiro Smart Ped lahko prednaročimo že za 699 evrov.

FlyKly Smart Ped Odpri galerijo
audi-1 Audi brez koles je futuristična študija na magnetni blazini Ferrari F12 TDF Ferrari F12 TDF – 12-valjni manijak, ki nima pravega tekmeca BMW M2 Coupé BMW M2 Coupé – prvi M2 je M235i na steroidih Mercedes-AMG A 45 4MATIC Novi Mercedes-Benz A45 AMG – najglasnejši model razreda A ostaja daleč najboljši “hot hatch” na planetu · ·