fbpx

Celotna kolekcija Balmain x H&M končno na ogled!

Kolekcija Balmain x H&M

Po vsemu draženju s kampanjami in medijskimi objavami, prek katerih smo od maja naprej lahko dobili nekakšen vtis o tem, kakšna bo težko pričakovana kolekcija Balmain x H&M, smo končno dočakali lookbook z vsemi videzi modnega sodelovanja, ki bo luksuzne kreacije približalo množicam. Poleg kolekcije fantastičnih oblačil pa pri H&M obljubljajo tudi dišavo Balmain x H&M.

Pričakovanja glede kolekcije Balmain x H&M so z vsakim dnem večja. Potem ko smo v čudovitih kosih iz težko pričakovane kolekcije ob boku Balmainovega kreativnega direktorja Olivierja Rousteinga maja že lahko videli manekenki Jourdan Dunn in Kendall Jenner ter pred kratkim občudovali reklamno kampanjo, ki je postregla tudi z delčkom moške kolekcije, je v javnost končno prispel še lookbook celotne kolekcije Balmain x H&M zanjo in zanj, ki bo na prodajne police prispela 5. novembra letos. V nadaljevanju si oglejte odlične jesenske in zimske modne kose, za katere lahko rečemo, da so tipično balmainovski.

Kolekcija Balmain x H&M zanjo:

Moška in ženska kolekcija Balmain x H&M sestojita iz kosov, ki kar kričijo Olivier Rousteing, saj sta polni njegovih značilnih kreacij, pri oblikovanju katerih oblikovalec črpa iz preteklih 80-ih (poudarjena ramena, žive barve, usnje) in vojaškega sloga (vojaški kroji in barve, dvovrstno zapenjanje, zlati našitki in vezenje). Poleg dosegljivih luksuznih oblačil bo kot dodatek kolekcijama od 5. decembra na voljo tudi dišava Balmain x H&M.

PREBERITE ŠE:  Artburo: Ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Kolekcija Balmain x H&M zanj:

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!