fructal smoothie
Utrip mesta · kulinarika

Fructalov Smoothie je zmiksan napitek, narejen iz mešanice 5 vrst sadja. Je polnega, gladkega in sadnega okusa. Gre za dnevni sadni obrok, saj nadomesti dnevne potrebe po sadju. Vsi Fructalovi smoothiji vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje iz sadja.

Fructal Smoothie je odgovor na sodoben način življenja, ko nimamo dovolj časa za uživanje svežega sadja in klasičnih obrokov, ko smo na poti in želimo del obrokov nadomestiti na čim bolj naraven in okusen način.
Zaradi pakiranja v priročno 250 ml embalažo lahko zaužijemo Fructal Smoothie kadarkoli in kjerkoli: zjutraj, na poti, v šoli, službi, odlično se počutijo v vsaki torbici ali nahrbtniku, kjer so vam na voljo v vsakem trenutku.

Fructalove Smoothije odlikuje pestra paleta okusov. Izbirate lahko med:
- Fructal Smoothie jagoda, ki poleg ‘rdečih’ sadežev jagode, rdečega grozdja in borovnice, vsebuje še slastno banano in jabolko.
- Fructal Smoothie ananas je zmiksan iz ananasa, banan, hrušk, belega grozdja ter z dodatkom kokosovega mleka v prahu.
- Fructal Smoothie breskev z dodanimi vlakninami je narejen iz breskev, jabolk, belega grozdja, banan in marelice. Je vir prehranskih vlaknin.

V lanskem letu se je družini Fructal Smoothie pridružil še inovativen okus Fructal Smoothie Beauty s kolagenom, zmiksan iz pomaranč, jabolk, belega grozdja, manga ter banane. Dodan mu je kolagen, ki je pomembna sestavina kože, in sicer predstavlja 80 % suhe mase kože, ima pa tudi številne druge funkcije v telesu. Smoothie Beauty je vir vitamina C, ki ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Fructalove Smoothije v porcijskem pakiranju 250 ml odlikuje priročnost, saj so že pripravljeni obrok sadja na poti. Ko se vam preprosto zahoče okusnega sadnega obroka, popijte Fructal Smoothie in si privoščite miks iz 5 vrst sadja v enem okusu.


BeFunky Collage Sladice, s katerimi je bil obseden svet tistega leta, ko ste se rodili Pivo Game of Thrones Bend the Knee Pivo Igra prestolov – zlati ale Bend the Knee Torte - Marie Troïtskaia Marie Troïtskaia – torte s sijočo glazuro z neverjetno dekoracijo Pivo z okusom piškotov Oreo Pivo s piškoti Oreo – čokoladno pivo z okusom piškotov Oreo ·