500 podjetnic 2017 – petič

Zadnjič posodobljeno: :

Podjetnost. Povezovanje. Strast. Znanje. Ženstvenost. Prepoznavnost. Energija. Nove priložnosti. Nove poti. Vse to bomo ženske doživele na že petem dogodku 500 podjetnic, kjer bomo lahko prisluhnile štirim vsebinsko bogatim in uporabnim predavanjem.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand Hotel Union, Ljubljana

Organizator

500 podjetnic

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

69,00 €

Podjetnice že peto leto zapored organizirajo dogodek 500 podjetnic za vas, za nas, za vse ženske s podjetniško žilico. Rdeča nit letošnjih domačih in tujih govornikov bo ‘moje podjetje raste‘. Na letošnjem dogodku bodo med drugim spregovorili Simon Meglič, Branimir Brkljač, Ema Pogačar, Tanja Skaza, Jerneja Kamnikar in Zvezdana Mlakar. Dogodek bo tudi letos povezoval Peter Poles.
Vsaki udeleženki dogodka 500 podjetnic med drugim nudijo možnost, da predstavi sebe in svoje podjetje na spletni strani in na Facebook strani www.facebook.com/podjetnica. S tem si lahko pridobite prepoznavnost tako med ostalimi udeleženkami dogodka 500 podjetnic kot tudi v širni populaciji.
V letu 2017 bodo prvič izbrali Podjetnico leta dogodka 500 podjetnic.

PREBERITE ŠE: 26. SOF 2017: manj reklam, več oglasov

Podjetnice, združite se! (Foto: Polona Bartol)
Podjetnice, združite se! (Foto: Polona Bartol)

Ne pozabite na dress code dogodka – rdeča. Na sebi tako imejte kos rdečega oblačila ali nakita. To je namreč barva samozavesti, odločnosti, barva uspeha in barva ženstvenosti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
podjetnica.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji