Genialni neetični življenjski triki, ki se jih ne naučiš v šoli
V zraku · buzz buzz

Če lahko pretentate sistem, zakaj tega ne bi naredili v svojo korist?

Šola je izobraževalna ustanova, ki učencem omogoča sistematično pridobivanje znanja, vendar ima tudi vzgojno vlogo – iz učencev skuša ustvariti poštene državljane, ki bodo služili v svojo korist in korist sistema. A v človeški naravi je, da išče luknje v zakonu in skrbi za lastno korist. Saj veste, kdo bo za vas skrbel, če ne vi sami?

V šoli vam ne bodo povedali in vas učili, da obstaja še tista stran življenja, ko tudi najbolj pošten človek postane neetičen, ker je tako včasih lažje.

Zahvalite se nepoštenim uporabnikom spleta, ki so s svetom delili neetične življenjske trike, ki naj bi vam prišli prav. Očitno je, da ljudi zanima, kako pretentati sistem, a vseeno vam predlagamo, da spodnje predloge jemljete le kot vir zabave in ne dejanske nasvete, ki bi jih uresničili. Ne bi jih smeli, a izberite sami.

  • Če ne želite plačati parkinga, parkirajte avtomobil pri trgovini, ki nudi brezplačen parking. Če ima nakupovalni center ali trgovina rampo, avto parkirajte za toliko časa, kot nudijo brezplačen parking. Ko čas poteče, avto odpeljite iz parkirišča in ga nato ponovno parkirajte.
  • Najboljša javna stranišča v mestu so v hotelih!
  • Ko boste bili naslednjič manjkali v službi, recite, da ste odsotni zaradi družinskih težav. Tako vas nihče vas ne bo spraševal, za kaj gre.
  • Na straneh, ki nudijo 30-dnevno brezplačno preizkušanje določenega programa, se vpišite z enim elektronskim računom. 30. dan prekinite ta račun in ustvarite novega. Z novim računom se ponovno prijavite na 30-dnevno preizkušanje. Postopek nenehno ponavljajte.
  • V kinih, kjer je prepovedan vnos lastne hrane, prigrizke pospravite v torbo. Če vas bodo zares preverjali, se pretvarjajte, da imate zdravstvene težave, zato imate oblikovan poseben režim prehranjevanja.
  • Nenehno se pritožujete hotelskem osebju, ker boste morda dobili cenejšo sobo ali kakšne druge koristi.
  • Če vas pokliče oseba, s katero se ne želite pogovarjati, se oglasite z izgovorom, da je baterija prazna. Na tak način lahko prekinete pogovor, ne da bi izpadli zlobni.

Pa še en trik, zaradi katerega se boste nasmejali – če se želite iz koga ponorčevati in poznate geslo za dostop do računalnika, naredite posnetek zaslona z vsemi ikonami. Posnetek uporabite kot fotografijo zaslona, dejanske ikone pa skrijte. Ko bo oseba želela nanje klikniti, seveda ne bo mogla in se bo spraševala, kaj je narobe. :)

shutterstock_610050113 Zakaj te lulat, ko slišiš zvok tekoče vode? ali-pazani-VTadLtFjlfM-unsplash Ego na višku: to so 3 najdominantnejša astrološka znamenja Kaj narediti, da tulipani v vazi ostanejo sveži tudi do 10 dni? Kaj narediti, da tulipani v vazi ostanejo sveži tudi do 10 dni? Screen-Shot-2016-03-07-at-4.40.30-PM Najstniki prvič vidijo Windows 95 in njihove reakcije so epske! ·