Zložljivi žar GoBQ
Utrip mesta · dom

Redki prenosni žari so resnično prenosni. Bodisi so okorni, težki ali pa potrebujejo dolgo časa, da se ohladijo. Žar GoBQ ne trpi za nobeno od teh hib. Je kompakten, lahek in zložljiv, saj je narejen iz gibkih silikonskih steklenih vlaken, ki lahko prenašajo ekstremno visoke temperature. Sestavimo ga v samo 20 sekundah in za to ne potrebujemo orodja, zloži pa se kot kamp stol. Naročite ga lahko na Indiegogu.

GoBQ je lahko prenosni zložljivi žar, ki zbira zagonska sredstva na Indiegogu. Ponuja spodobno veliko kuhalno površino in se zaradi posebnega materiala zelo hitro ohladi, tako, da lahko hitro nadaljujemo s tem, kar smo počeli. Žar lahko opasamo kar čez ramo in ga mirno prevežamo tudi med vožnjo s kolesom.

PREBERITE ŠE: Naredi sam: žepni žar iz pločevinke

Z žarom GoBQ boste lahko vonj po čevapčičih, hrenovkah, kotletih in drugih žar dobrotah prinesli kamorkoli, tudi tja, kamor ste do sedaj mislili, da ni mogoče. Vaš bo za preračunanih 125 evrov, naročite pa ga lahko na Indiegogu. In še ena dobra novica. Dobili ga boste še ravno pravi čas, da za rep ujamete piknik sezono, saj jih bodo začeli razpošiljati že avgusta 2015.

Zložljivi žar GoBQOdpri galerijo
Pametni koš Bruno je tudi vakuumski sesalnik. Bruno s Kickstarterja – prvi pametni koš za smeti na svetu je tudi sesalnik La Caja China žar Žari La Caja China – ko priprava prašička pod peko postane lahek zalogaj Šotor Atacama Expedition Motorcycle ima poseben prostor samo za motocikel. Atacama Expedition Motorcycle je popoln šotor za motoriste Minimalistični dodatki za dom Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja · · ·