GoBQ – prvi zares lahko prenosni zložljivi žar na svetu #indiegogo

Zložljivi žar GoBQ

Redki prenosni žari so resnično prenosni. Bodisi so okorni, težki ali pa potrebujejo dolgo časa, da se ohladijo. Žar GoBQ ne trpi za nobeno od teh hib. Je kompakten, lahek in zložljiv, saj je narejen iz gibkih silikonskih steklenih vlaken, ki lahko prenašajo ekstremno visoke temperature. Sestavimo ga v samo 20 sekundah in za to ne potrebujemo orodja, zloži pa se kot kamp stol. Naročite ga lahko na Indiegogu.

GoBQ je lahko prenosni zložljivi žar, ki zbira zagonska sredstva na Indiegogu. Ponuja spodobno veliko kuhalno površino in se zaradi posebnega materiala zelo hitro ohladi, tako, da lahko hitro nadaljujemo s tem, kar smo počeli. Žar lahko opasamo kar čez ramo in ga mirno prevežamo tudi med vožnjo s kolesom.

PREBERITE ŠE: Naredi sam: žepni žar iz pločevinke


Z žarom GoBQ boste lahko vonj po čevapčičih, hrenovkah, kotletih in drugih žar dobrotah prinesli kamorkoli, tudi tja, kamor ste do sedaj mislili, da ni mogoče. Vaš bo za preračunanih 125 evrov, naročite pa ga lahko na Indiegogu. In še ena dobra novica. Dobili ga boste še ravno pravi čas, da za rep ujamete piknik sezono, saj jih bodo začeli razpošiljati že avgusta 2015.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.indiegogo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA božična kolekcija 2020: ustvarite svoje čarobne trenutke