Gocycle GX
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Britansko podjetje Gocycle je predstavilo najnovejše zložljivo kolo na električni pogon, ki navdušuje s preprostostjo uporabe. V prvi vrsti je namenjeno krajšanju časa poti med postajo javnega prevoza in končno destinacijo.

Model GX, ki ga je mogoče zložiti v manj kot 10 sekundah, zavzame zelo malo prostora. Med potovanjem po mestu ste torej lahko povsem brez skrbi, saj vam nikoli ne bo v napoto.

Novo kolo na električni pogon ni posebno le zaradi funkcionalnosti. Pohvali se lahko tudi z nizko težo in dovršenim dizajnom.

Oblikovalec Richard Thorpe, ki se je podpisal pod inovacijo, poudarja, da ga je pri delu vodila želja, da mestnemu prebivalstvu olajša življenje. To mu je z izdelkom, ki bo ljudem hkrati pomagal živeti bolj zdravo, vsekakor uspelo.

Kolo je v hipu mogoče zložiti po zaslugi edinstvenega ohišja, izdelanega s pomočjo tehnologije hidroformiranega aluminija. Uporabnike bo prav tako razveselilo s pnevmatikami z izboljšanim oprijemom in odpornostjo na prebod. LED baterija, ki jo je za potrebe polnjenja in vzdrževanja brez težav mogoče odstraniti, se nahaja v notranjosti krmila.

Gocycle GX bo kupcem v treh barvnih različicah (modri, črni in beli) na voljo že letos spomladi.

Galerija – Gocycle GX: električno kolo, ki ga je mogoče zložiti v manj kot 10 sekundah

Gocycle GXOdpri galerijo

Wally 48 Wallytender Wally 48 Wallytender: popolni ‘cruiser’ za čez vikend Bugatti Chiron Sport "110 ans Bugatti" Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti”: Chiron v barvah Francije Mazda MX-5 30th Anniversary Edition Mazda MX-5 30th Anniversary Edition: Miatin 30. rojstni dan Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition: najmočnejši in najhitrejši Velar ·