cover-ipda-7th-generation-10-2
V zraku · Amazon · V zraku · hud nakup

Najbolj priljubljen iPad je hkrati tudi najbolj spregledan “gadget” Appla, ki ga lahko danes kupimo za neverjetnih 300 evrov. Kako, vam natančno opišemo v spodnjem zapisu!

Za ceno 301 evrov lahko v okviru spodnjih povezav kupite izjemno aktualen ter hkrati najbolj priljubljen iPad.

Apple iPad 10.2 – 7. generacije in hkrati zadnje generacije – nosi oznako 10.2. Slednja označuje velikost zaslona. Je sicer najšibkejši iPad v ponudbi Appla, a kljub temu izjemno zmogljiv tudi zaradi dejstva, da poganja aktualni iPadOS. Nadomešča popularno šesto generacijo z oznako 9.7 in ostaja Applov osvežen in še vedno cenovno ugoden iPad z nekoliko večjim zaslonom ter združljivostjo z Smart Keyboard Cover in povečanim RAM-om. Čeprav se v grobem prav nič ne razlikuje od lanskega iPada 9.7, pa je prav ta model tisti, ki bo ustrezal širokim množicam. Namreč res malo število uporabnikov lahko v popolnosti izkorišča lastnosti iPad Pro 12.9 ali iPad Air 10.5. Že res, da imata tanjše robove. Da so zasloni večji ter procesorji aktualnejši. A v osnovi tega povprečen uporabnik ne bo opazil.

Tudi zato je nakup iPad 10.2 (2019) za ceno 301 evrov nakup današnjega dne. Hud nakup!

Nakupna priložnost: Apple iPad 10.2 (7th gen) – 2019

  • Cena 301,00 € velja za slovenske pravne osebe – zavezance za DDV, ki se prijavijo na Amazon Business in so upravičena do nakupa brez DDV. Normalna cena z DDV je 359,00 €. Registracija na Amazon Business je brezplačna in terja le nekaj sekund vašega časa. Opravite jo preko te povezave!
  • V Sloveniji je prodajna vrednost navedenega izdelka pri trgovcih v povprečju 418,00 €.

Namig: Amazon Business – slovenski davčni zavezanci kupujejo brez DDV

Poleg popusta na redno ceno, v primerjavi s ponudbo na slovenskem spletu, lahko slovenski davčni zavezanci za DDV v okviru nemškega Amazon.de kupujejo brez DDV-ja. Potrebno je le opraviti registracijo na spodnjem naslovu. Nemški Amazon.de je preveden v angleški jezik!

AmazonPrimeVideo-com_HiRes1 8 trikov za uporabo Amazon Prime Videa, ki močno izboljšajo izkušnjo gledanja serij in filmov iphone-se2-2020-22 Iphone SE 2 2020: Je to iPhone za 99 % uporabnikov? shutterstock_1056771419 Amazon Prime Slovenija: največji shopping klub in digitalna knjižnica tudi v Sloveniji shutterstock_1501425782 Najboljše platforme za pretočne vsebine (Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go, Apple TV+): kdo je vreden vašega denarja? ·