Hud nakup: le 301 € za nov Apple iPad

Zadnjič posodobljeno: :

Najbolj priljubljen iPad je hkrati tudi najbolj spregledan "gadget" Appla, ki ga lahko danes kupimo za neverjetnih 300 evrov. Kako, vam natančno opišemo v spodnjem zapisu!

Za ceno 301 evrov lahko v okviru spodnjih povezav kupite izjemno aktualen ter hkrati najbolj priljubljen iPad.
https://www.youtube.com/watch?v=8YBhsBMv4L0
Apple iPad 10.2 – 7. generacije in hkrati zadnje generacije – nosi oznako 10.2. Slednja označuje velikost zaslona. Je sicer najšibkejši iPad v ponudbi Appla, a kljub temu izjemno zmogljiv tudi zaradi dejstva, da poganja aktualni iPadOS. Nadomešča popularno šesto generacijo z oznako 9.7 in ostaja Applov osvežen in še vedno cenovno ugoden iPad z nekoliko večjim zaslonom ter združljivostjo z Smart Keyboard Cover in povečanim RAM-om. Čeprav se v grobem prav nič ne razlikuje od lanskega iPada 9.7, pa je prav ta model tisti, ki bo ustrezal širokim množicam. Namreč res malo število uporabnikov lahko v popolnosti izkorišča lastnosti iPad Pro 12.9 ali iPad Air 10.5. Že res, da imata tanjše robove. Da so zasloni večji ter procesorji aktualnejši. A v osnovi tega povprečen uporabnik ne bo opazil.

Tudi zato je nakup iPad 10.2 (2019) za ceno 301 evrov nakup današnjega dne. Hud nakup!

Nakupna priložnost: Apple iPad 10.2 (7th gen) – 2019

  • Cena 301,00 € velja za slovenske pravne osebe – zavezance za DDV, ki se prijavijo na Amazon Business in so upravičena do nakupa brez DDV. Normalna cena z DDV je 359,00 €. Registracija na Amazon Business je brezplačna in terja le nekaj sekund vašega časa. Opravite jo preko te povezave!
  • V Sloveniji je prodajna vrednost navedenega izdelka pri trgovcih v povprečju 418,00 €.

Namig: Amazon Business – slovenski davčni zavezanci kupujejo brez DDV

Poleg popusta na redno ceno, v primerjavi s ponudbo na slovenskem spletu, lahko slovenski davčni zavezanci za DDV v okviru nemškega Amazon.de kupujejo brez DDV-ja. Potrebno je le opraviti registracijo na spodnjem naslovu. Nemški Amazon.de je preveden v angleški jezik!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Amazon Business Slovenija: to je največja spletna trgovina namenjena le podjetjem!