IDEJA ZA MOSKA DARILA
V zraku · shopping

Vam manjkajo ideje za najboljša darila za moške? Nič ne boste zgrešili, če izberete eno izmed teh praktičnih daril zanj.

Še kar ne veste, kaj podariti svojemu najdražjemu? Pa poglejmo, katere so naše ideje za najboljša darila za moške. Seznam izpred nekaj dni smo nadgradili z dodatnimi predlogi daril, ki bodo narisali nasmešek na njegovem obrazu. In kar je najboljše, od teh daril boste imele nekaj koristi tudi ve.

Ideje za najboljša darila za moške

Stojalo za brezžično polnjenje Amoner

S kabli je zoprno. Zapletajo se, pa še najdeš jih ne, ko jih potrebuješ. Brezžični polnilec pa vas bo vedno počakal na svojem mestu. Pametni telefon napolni tako pokonci kot leže, polnilec pa prispe z že priloženim polnilnim adapterjem. Eno darilo, ki reši vsak problem.

Termovka Hydro Flask

Hladna osvežilna pijača v poletnih dneh oziroma topel čaj med izletom v gore. Termovka pride vedno prav. Hydro Flask je izdelana iz nerjavečega jekla in uporablja kup patentov, ki poskrbijo, da bo tekočina v notranjosti še bolje obdržala svojo temperaturo.

Kuhinjski nož iz damaščanskega jekla SHAN ZU

Vsaka kuhinja potrebuje dobrega chefa. In vsak chef potrebuje dober kuhinjski nož. Še nikomur ni bilo žal, ko se je odločil za kakšen boljši nož. Zaradi svoje ostrine rezanje sestavin postane pravi užitek, poleg tega pa so takšni noži izjemno udobni za držanje. Damaščansko jeklo velja za zelo trdno, mogoče ga je tudi bolj naostriti kot običajno jeklo. Ali rad kuha? Tega darila bo zelo vesel.

Večnamenski pribor za žar King of the Grill

Seveda, moških se od vedno drži status mojstra za žar. Kadarkoli je na vrsti sezona piknikov, je on tisti, ki je odgovoren za specialitete z žara. Za obračanje sestavin na žaru pa potrebuješ primeren pribor. Zanimivo, a dober pribor se lahko najde tudi v obliki švicarskega noža, kot je tale iz Gentleman’s Hardware. Večnamenski pribor združuje vse potrebno, da bo pojedina z žara naravnost slastna.

Ponev iz litega železa Lodge

Med ideje za najboljša darila za moškega spada tudi ta nepogrešljivi kuharski pripomoček, ki bo odprl veliko novih možnosti za kuho različnih jedi. Čar ponev iz litega železa je ta, da se enakomerno segrejejo in preživijo izjemno visoke temperature. Zato jih lahko uporabimo tudi v pečici ali celo nad ognjem, na žaru in v žerjavici. Moški bo med pripravo jedi neposredno na ognju naravnost užival. To pa je tisto, kar najbolj šteje.

Pametna ura Garmin Instinct

Ročna ura je vedno dobra ideja za najboljše darilo za moškega. Garmin Instinct je osnovi zelo trpežna športna ura, ki je poleg tega še pametna. Kje sploh začeti? Garmin Instinct po trpežnosti dosega vojaški standard 810G, je odporna na udarce in toploto ter vodoodporna do 100 metrov globine. Meri vašo aktivnost in srčni utrip, ponuja vgrajen GPS, baterija pa zdrži do 14 dni. Darilo, ki ga ne bo snel z roke.

Servirna plošča Kitchen Craft

Ko pridejo obiski, je treba vedno kaj ponuditi. Ponujeno pa bo videti veliko slastnejše, če bo postreženo na izbranem pladnju. Servirna plošča bo hitro pritegnila pozornost, jedem na njej pa dodala malce prefinjenosti.

Spodnjice Hugo Boss

To je nekaj, česar se ne bo branil noben moški. Za Hugo Boss je poziral že marsikateri postaven moški, zato se bo v tem perilu počutil kot maneken. Izdelane so iz bombaža in modala, ki naredi spodnjice izjemno udobne. Spodnjice od vedno spadajo med odlične ideje za najboljša darila za moške. V njih ne bo užival le on, ampak bo v njih paša za oči tudi vam.

Volnena kapa Fjällräven Byron Hat

Mraz zna biti zelo zoprn, ko nas zaradi njega začnejo skeleti uhlji, lica pa postanejo že pošteno rdeča. Vsaka kapa načeloma pomaga, a tale volnena Fjällräven je razred zase. Je v celoti izdelana iz volne, ki je pletena tako, da v stiku s kožo ne bode. Je zelo topla in greje tudi takrat, ko je mokra. Poleg tega pa je videti izvrstno. Lepo darilo za mrzle dni.

Kovinske slamice Nature Nerds

Plastike je toliko, da je postala velik problem za okolje. K sreči je mogoče nekatere sicer plastične stvari zamenjati s takšnimi iz recimo kovine. Kot na primer slamice. Pa brez skrbi, kovinska slamica vaši pijači ne bo spremenila okusa. Poleg dobite še krtačko za čiščenje slamic, da bodo vedno pripravljene na novo uporabo, namesto jih vržete v smeti. Super darilo za tiste, ki nočejo dodatno obremenjevati okolja s plastiko.

Usnjena denarnica Levi’s Clairview

Denarnica Levi’s Clairview je dovolj majhna, da bo šla v vsak žep, poleg tega pa bo ponudila dovolj predalov, da bomo vanjo stlačili vse kartice in morebitno gotovino. Tudi vedno bolj izginjajoč žep za kovance je v njej. Moderna minimalistična moška denarnica, ki še vedno zadovolji vse potrebe.

Večnamenski brivnik Hatteker

Kot zadnjo idejo za najboljše darilo za moškega smo pustili pripomoček, ki bo zagotovo postal njegov nov zvesti prijatelj. Tudi moški so radi urejeni. Če že ni frizura tista, ki ji posvetijo največ pozornosti, je to zagotovo brada. Večnamenski brivnik zmore poskrbeti za oboje. Za lepo pristrižene lase ali za lepo urejeno brado. Poleg dobite tudi dodatek za nosne dlake in britje telesa. Brivnik je tudi vodoodporen, zato se bo lahko uredil kar med prhanjem.


najboljsa darila za zensko zanjo Ideje za najboljša darila za ženske (zanjo): super darila, ki vas ne bodo udarila po žepu darila fitnes Ideje za izvirna darila za moške (zanj): za ljubitelje fitnesa shutterstock_488922523 20. december je dan norih božičnih puloverjev! TEHNOLOSKA DARILA Ideje za najboljša tehnološka darila: 11 daril, ki bodo navdušila (2019) · · · · · · ·