Sony Xperia XZ3
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Blagovna znamka Xperia še naprej žanje uspeh, ki si ga nedvomno zasluži. Sonyjeva družina je v svoje vrste sprejela novega člana, tj. pametni telefon Xperia XZ3, ki v tankem ohišju skriva najbolj napredno tehnologijo ta hip. Tako so se predstavili na IFA 2018.

XZ3 ni le čudovit na pogled, temveč vam z odličnimi specifikacijami omogoča uživanje v vsebinah visoke kakovosti.

Telefon se lahko pohvali s 6-palčnim QHD+ HDR OLED-zaslonom, ki zagotavlja temnejše črnine, višji kontrast in ostrejšo jasnost. Tehnologija X-Reality vsebinam s standardnim dinamičnim kontrastom priredi visok dinamični kontrast.

Zvočniki S-Force Front Surround s prostorskim zvokom ponujajo 20 % več glasnosti v primerjavi s predhodnikom XZ2. Po zaslugi tehnologije HI-Res Avdio bo glasbo mogoče poslušati v kakovosti, v kateri je bila posneta. K vživetju v glasbo, filme in igre bo še dodatno pripomogel sistem dinamičnih tresljajev.

Zakrivljeno 3D-steklo na sprednji in zadnji strani telefona prispeva h gladki in elegantni obliki brez robov. Aluminijasto ohišje z debelino 3 mm je okrepljeno z zaščitnim steklom Corning Gorilla Glass 5.

Uporabniški vmesnik Side Sense v želji po preprostem dostopu do aplikacij uporablja umetno inteligenco. Ob dvakratnem dotiku zaslona bo XZ3 predvideval, katere aplikacije želite zagnati, in vam jih tudi ponudil.

Naprava uporablja tudi tehnologijo Smart Lunch z umetno inteligenco. Ta vašo kamero zažene takoj, ko telefon dvignete vodoravno. Sonyjeva kamera Motion Eye je sposobna zajemanja posnetkov v 4K HDR kakovosti in superpočasnih posnetkov s polno HD-ločljivostjo in frekvenco 960 sličic na sekundo.

Glavno kamero z 19 MP odlično dopolnjuje sprednja kamera s 13 MP, s katero boste posneli osupljive selfieje. Aplikacija 3D ustvarjalnik bo ob tem poskrbela, da boste na fotografijah lahko priredili poljubne grimase.

Procesor Snapdragon 845 telefonu omogoča hitrost prenosa podatkov do 1,2 Gbps. Da boste XZ3 lahko uporabljali kar se da dolgo, bo poskrbela baterija z zmogljivostjo 3300 mAh, ki izkorišča različne načine za zmanjšanje porabe in hitro polnjenje.

Xperio XZ3, ki bo delovala v operacijskem sistemu Android 9 Pie, bo mogoče dobiti od začetka oktobra naprej. Kupci bodo lahko izbirali med štirimi barvami: črno, srebrno, zeleno in bordo rdečo.

Galerija – Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3Odpri galerijo

Pocophone F1 nekoliko spominja na iPhone. Xiaomi Pocophone F1: vrhunske specifikacije, noro nizka cena FOTO 1 - naslovna_S9 in S9+ neskončni zaslon Kako s telefonom narediti najboljše poletne fotografije Honor 7S. Honorjevi revolucionarni pametni telefoni 7S, 7A in 7C odslej tudi v Sloveniji! homekv-crown-color2-pc Superzmogljiv Samsung Galaxy Note 9 je tukaj! · ·