Sony Xperia L4: zaslon formata 21:9 in trojna kamera

Sony je predstavil nov pametni telefon Xperia L4, ki v družino L prvič prinaša širok zaslon z diagonalo 15,75 cm in formatom 21:9. Trojna kamera z učinkom mehkega ozadja omogoča ustvarjalno izraznost, zmogljiva baterija s 3.580 mAh in podporo za hitro polnjenje pa brezhibno celodnevno delovanje.

Pametni telefon Sony Xperia L4 v družino L podjetja Sony prvič prinaša širok zaslon z diagonalo 15,75 cm (6,2 palca) in formatom 21:9, ki izžareva eleganco in se popolnoma prilega v dlan. Format 21:9 na zaslonu prikaže več in potrebuje manj pomikanja med branjem, večokenski uporabniški vmesnik pa omogoča hkraten zagon in uporabo dveh aplikacij v ločenih oknih. Preprostost uporabe podčrtuje funkcija Side Sense, ki omogoča enostaven dostop do priljubljenih aplikacij.

Sony Xperia L4 je tudi prvi član družine L s tremi kamerami, in sicer z glavno kamero s 13 MP, ultraširokokotno kamero s 5 MP in kamero za zaznavanje globine z 2 MP. Tudi kamera učinkovito uporablja širok zaslon v formatu 21:9 in omogoča zajem fotografij v tem dramatičnem razmerju. Visokokakovostne umetniške fotografije pa lahko posnamete z uporabo čudovitega učinka mehkega ozadja.

Sony Xperia L4 je tudi prvi član družine L s tremi kamerami.
Sony Xperia L4 je tudi prvi član družine L s tremi kamerami.

Zmogljiva baterija s 3.580 mAh in hitrim polnjenjem omogoča celodnevno delovanje, Sonyjeva tehnologija Xperia Adaptive Charging pa nadzoruje polnjenje baterije in zagotavlja optimalno krivuljo polnjenja za njeno daljšo življenjsko dobo.

Sony Xperia L4 je na voljo v dveh barvah – črni in modri – in bo na izbranih tržiščih naprodaj od pomladi 2020.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Xiaomi Poco X3 Pro in F3: neverjetna telefona s 120 Hz zaslonom za od 249 evrov dalje