IKEA x Sonos Symfonisk: namizna svetilka in zvočnik v enem
V zraku · tehnologija

Zakaj bi namizna svetilka in zvočnik po nepotrebnem zavzemala prostor v vašem domu, ko pa ju lahko združite v eno napravo? Točno to je uspelo Ikei, ki je tako dopolnila svojo linijo rešitev za pametni dom Symfonisk.

Sodelovanje podjetij Ikea in Sonos je nedvomno obrodilo sadove. Potem, ko smo pred kratkim že pisali o zvočniku, ki lahko služi tudi kot polica, tokrat predstavljamo namizno svetilko Ikea X Sonos Symfonisk.

Ustvarjalci so se odločili, da potrošnike vnovič poskušajo prepričati z nevidnim dizajnom. Svetilko so namreč opremili z brezžičnim zvočnikom, ki ponuja podobno kvaliteto zvoka kot Sonosov paradni konj One.

Če se boste odločili za nakup dveh zvočnikov, jih boste lahko uporabili kot stereofonski par, v povezavi z zvočnikom Soundbar (Beam, Playbar ali Playbase), pa tudi kot zvočni sistem za hišni kino.

Izdelek, ki je bil premierno predstavljen na milanskem tednu oblikovanja, boste lahko za 179 € dobili v dveh različicah. Izbirati bo mogoče med belim svetilom s svetlo sivim zvočnikom in zlatim svetilom s črnim zvočnikom.

Björn Block, vodja Ikejinega oddelka IKEA Home Smart, je ob tem povedal, da s svojimi sodelavci želi pri oblikovanju nove linije Symfonisk v prvi vrsti med štirimi stenami pričarati posebno atmosfero in udobje. In to jim je očitno uspelo.

shutterstock_1218992125 Top 10: najboljše funkcije iPhona, za katere najbrž še ne veš Panasonic Lumix G90: kamera, ki je kot nalašč za vlogerje Panasonic Lumix G90: kamera, ki je kot nalašč za vlogerje Elever Elever: pametno ogledalo, ki omogoča, da ličila s spleta preizkusiš na sebi Beatsbydre Powerbeats Pro Beatsbydre Powerbeats Pro – optimalne slušalke za šport · ·