truman
V zraku · buzz buzz

Vsaka oseba se je znašla na neki točki v življenju, ko ni vedela, kaj je smisel njenega življenja. Če vam je trenutno hudo, si predstavljajte, da ste v teh dveh situacijah in boste našli odgovor.

Mnogi sanjajo o tem, da bi bili bogati, ker so prepričani, da lahko na tak način najdejo smisel v življenju, kar naj bi jim denar omogočil narediti vse tisto, česar brez njega ne morejo. In kaj bi se zgodilo, če bi dobili zdaj v tem trenutku milijon evrov?

Milijon evrov

Čeprav se ta življenjska situacija zdi nemogoča, ni nesmiselna. Če obstaja ena stvar na svetu, zaradi katere bi zavrnili milijon evrov, je potem to vaša strast, ki ji lahko posvetite življenje.

Če je vaša strast nogomet, nekdo pa vam ponudi milijon evrov za to, da nikoli več ne počnete stvari, ki so povezane z nogometom (gledanje tekem, igranje, branje), vi pa to ponudbo zavrnete, je to potem vaša strast. Ta primer se morda zdi absurden, toda nekateri ljudje so resnično predani določenim stvarem, ki jih imajo radi in se jim zavežejo do konca življenja

Če začnete razmišljati o tem, kaj lahko kupite za ta denar, ste začeli dvomiti v svoja prepričanja.

Dan pred smrtjo

Ideja o dnevu pred smrtjo je morda, a nekoč tudi vas več ne bo na tem svetu. Predstavljajte si naslednjo situacijo – dobili ste zdravniško potrdilo, v katerem piše, da imate bolezen, zaradi katere boste kmalu umrli. To je trenutek, ko se vam v glavi odvije celotno vaše življenje in se začnete spraševati, kaj bi počeli zadnje dni pred odhodom na drugi svet.

Zakaj tem stvarem ne posvetite že zdaj svojega življenja, ko imate veliko več časa in moči?

14 navad, ki se jim odreči, če želiš živet bolj srečno 14 navad, ki se jim odreči, če želiš živet bolj srečno Inside North Korea. Socialistična pravljica: fotografije Severne Koreje, kot jih še niste videli 32144330_2113373258931659_408652707851665408_n Vsi na Instagramu so obsedeni s tem londonskim klubom, še posebno z roza sobo Noben komar se ti ne bo približal: s tem odženeš komarje! Noben komar se ti ne bo približal: s tem odženeš komarje! ·