Kulinarika18.jpg
Utrip mesta · kulinarika

Sestavine za 4 osebe:
450 g jelenove pljučne pečenkeščep soli in popra1 dcl konjaka1 žlička brinovih jagod1 žlica rotisseur zenfa1 dcl jušne ali divjačinske osnove
Priprava:
Dobro uležane jelenove medaljone na hitropopečemo na oljčnem olju, …

Sestavine za 4 osebe:

450 g jelenove pljučne pečenke
ščep soli in popra
1 dcl konjaka
1 žlička brinovih jagod
1 žlica rotisseur zenfa
1 dcl jušne ali divjačinske osnove

Priprava:

Dobro uležane jelenove medaljone na hitro
popečemo na oljčnem olju, dodamo
rotisseur, poper, sol, brinove jagode in na
koncu konjak. Ob jelenovem
medaljonu priporočamo kruhov cmok.

Recept so pripravili v restavraciji Angel
v Mercator Centru v Ljubljani.

Odpri galerijo

Kulinarika17.jpg INGVERJEVA ANGELSKA PANNA COTA Kulinarika16.jpg ANGELSKA RIŽOTA Z BEZGOVIM CVETJEM k14.jpg FAVOLINA BRESKOVA PITA Z ZVEZDASTIM JANEŽEM Kulinarika13.jpg SPOMLADANSKI SOLATNI MIX