JELENOV MEDALJON Z BRINOVIMI JAGODAMI IN KONJAKOM PO LOVSKO

Sestavine za 4 osebe: 450 g jelenove pljučne pečenkeščep soli in popra1 dcl konjaka1 žlička brinovih jagod1 žlica rotisseur zenfa1 dcl jušne ali divjačinske osnove Priprava: Dobro uležane jelenove medaljone na hitropopečemo na oljčnem olju, ...

Sestavine za 4 osebe:

450 g jelenove pljučne pečenke
ščep soli in popra
1 dcl konjaka
1 žlička brinovih jagod
1 žlica rotisseur zenfa
1 dcl jušne ali divjačinske osnove

Priprava:

Dobro uležane jelenove medaljone na hitro
popečemo na oljčnem olju, dodamo
rotisseur, poper, sol, brinove jagode in na
koncu konjak. Ob jelenovem
medaljonu priporočamo kruhov cmok.

Recept so pripravili v restavraciji Angel
v Mercator Centru v Ljubljani.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Praznični recept: hudičevo dobri miklavževi parklji