Green-Magic-Homes-110-1020x610
Utrip mesta · arhitektura · V zraku · dizajn

Si lahko predstavljate živeti v 37 kvadratnih metrov majhenem domu, ki je okolju prijazen in energetsko učinkovit, vendar se ponaša z vsemi lastnostmi siceršnje konvencionalne hiše? Magic Green Homes izdeluje panelne strukure iz montažnih obokanih plošč, ki jih nato pokriva z zemljo. S tem ustvari pravzaprav čarobne bivalne prostore, ki jih lahko zgradi vsak v manj kot treh dneh.

Sanjate o hiši? Pa nimate na časa ne denarja za dolgotrajno gradnjo. Potem je ideja podjetja Magic Green Homes tista, ki je tako nora, da je o njej vredno razmisliti. Hišo namreč naročite ter potem brez večjih posegov dokončate kar sami v nekaj dneh.

Tako ja videti hotel, zgrajen s tehnologijo Magic Green Homes

Hiše so sestavljene iz montažnih obokanih plošč, izdelanih iz laminatnih materialov. Struktura je izjemno preprosta za montažo ter ima spoje, ki z vijaki povežejo komponente med seboj. Ker je hiša modularna, jo lahko seveda, ko je potreba po prostoru večja, vselej nadgradite z novim modulom, kot da bi imeli lego kocke.

Zaradi te učinkovite tehnologije lahko hišo z moduli prilagodite za katero koli vrsto terena, vselej tako, da ustreza individualnim potrebam. Moduli vsebujejo inštalacije z različnimi vodi in cevmi za električno napeljavo in vodovodne cevi. Prav tako je poskrbljeno za mehansko prezračevanje.

Gradnja je izjemno preprosta in jo lahko opravimo brez težje gradbene mehanizacije. Vprašanje je le, kaj bodo rekli sosedje, ko bodo odkrili, da se je v vas preselila družina Hobit!

Galerija slik: Magic Green Homes

Magic Green HomesOdpri galerijo
hiše na drevesih za odrasle Hišice na drevesih za odrasle, v katerih bi z veseljem preživeli noč ali dve Market Square Tower - prozorni bazen na višini Prosojen bazen, v katerem plavate in hodite po zraku Nebotičnik Lotte World Tower Vstopite v najhitrejše dvigalo na svetu: lift v Lotte World Tower vas prežarči nadstropja više Najmanjši grad v Britaniji Želite živeti v gradu? Zdaj lahko, in to za ceno stanovanja!