1 (2)
V zraku · buzz buzz

Če ste kdaj zalotili sami sebe, kako opazujete določeno osebo in si želite njenega videza, ali pa naključna oseba v fitnesu opazuje vas in vam ni jasno, zakaj, vam ta komični strip podaja JASEN odgovor.

Prvi obisk  fitnesa vsi pomnijo – poleg vnetih mišic in tedenskega počitka doma vam je verjetno ostalo tudi v spominu, koliko različnih obrazov ste tam videli. Tudi če si niste želeli, se vam je verjetno zgodilo, da ste opazovali določeno osebo, ker vam je bila všeč njena postava ali določen, dobro natreniran del telesa. O čem ste razmišljali, medtem ko ste opazovali osebo, ki trenira?

Galerija: Kdo v koga “bulji” v fitnesu

Kdo koga opazuje v fitnesu?Odpri galerijo
mariya-georgieva-42318-unsplash Koliko denarja dejansko zaslužijo influencerji? Ljudje, ki živijo v tujini, imajo boljšo samopodobo. To je edina razlika med nami in tistimi, ki živijo v tujini Ilustracije: ljubezen in intimnost med pari, ki ju lahko začutiš Ilustracije: ljubezen in intimnost med pari, ki ju lahko začutiš Ali imate dovolj Instagram spremljevalcev, da se fotografirate pred to steno? Ali imate dovolj sledilcev na Twitterju in Instagramu, da se fotografirate pred to steno? · · · · ·