TOP 20: najbolj smešni memi s svetovnega prvenstva v nogometu

V Rusiji se odvija že 21. svetovno prvenstvo v nogometu. Doslej je postreglo tako z mojstrovinami kot tudi s spodrsljaji. Slednje še posebej hitro opazijo uporabniki interneta, zato ni nič nenavadnega, da se osmoljenci znajdejo v t. i. memih.

Mnogi si bodo letošnje prvenstvo bolj kot po tem, kdo bo igral v velikem finalu, zapomnili po katastrofi Nemčije. Nogometna velesila je svoje nastope končala že v skupinskem delu turnirja. To se je zgodilo prvič po letu 1938. Ustvarjalci memov s svojimi kreacijami le še vtirajo sol na nemške rane. Njihova tarča pa niso le Nemci  norčujejo se tudi iz številnih drugih reprezentanc in njihovih igralcev, ki so si privoščili kakšno neumnost. Med njimi so se tako znašli največji zvezdniki svetovnega nogometa, kot so Neymar, Messi in Cristiano Ronaldo.

V galeriji si lahko ogledate naš izbor dvajsetih memov, ob katerih se boste pošteno nasmejali. Sporočite nam, kateri vas je najbolj prepričal.

Galerija  TOP 20: najbolj smešni memi s svetovnega prvenstva v nogometu

Dodatne Informacije

Več informacij:
boredpanda.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako v najkrajšem možnem času pokuriš največ kalorij?