Prvi taksi na svetu, ki ga plačaš s petjem, vozi na Finskem

Pripravite se na noro vožnjo!

Napočil je čas, da svoje pevske sposobnosti predstavite svetu. Petje pod tušem namreč ne bo vašega življenja naredilo nič lažjega. Če svojo najljubšo pesem zapojete taksistu, pa lahko prihranite nekaj denarja.

Fortum Singalong Shuttle je taksi služba, ki kot plačilo sprejema le petje. V svoji lasti ima električna vozila brez izpustov ogljikovega dioksida. Storitev bo premierno predstavljena na Finskem na začetku julija, ko se bo odvijal glasbeni festival Ruisrock.

Singalong Shuttle je zamisel podjetja Fortum, ki stremi k izkoriščanju čiste energije. Družbo želi prepričati v spremembe, ki bi pripomogle k boljšemu svetu. Fortum, ki deluje po načelih trajnostnega razvoja, sicer ponuja široko paleto storitev. Zaposleni med drugim razvijajo rešitve na področju polnjenja električnih avtomobilov. Omrežje Fortum Charge & Drive EV z več kot 2000 polnilnimi postajami velja za najbolj razvito v skandinavskih državah.

Pripravite se na noro vožnjo!
Pripravite se na noro vožnjo!

S storitvijo Singalong Shuttle želijo pri Fortumu ljudi prepričati v udobnost in lahkotnost vožnje z električnimi avtomobili. V tihih vozilih je namreč zaradi odprave hrupa in izpustov mogoče ob petju maksimalno uživati.

Električni avtomobili so prihodnost.
Električni avtomobili so prihodnost.

Dodatne Informacije

Več informacij:
fortum.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW serije 4 Cabrio: zgoraj brez