Obama in Hillary se objameta.
V zraku · buzz buzz

Po tem, ko je Barack Obama po svojem govoru na nacionalni konvenciji demokratske stranke v Filadelfiji pozval ljudi, naj podprejo Hillary Clinton, in jo nato prisrčno objel, so se v trenutku odzvali dežurni spletni šaljivci in uničili popoln trenutek s serijo posrečenih fotomontaž, ki vas bodo nasmejale do solz. Ko se Obama in Clintonova objameta, izbruhne Photoshopova bitka.

Ne govor, ne politična agenda, ne prihodnost, največja novica z demokratske konvencije je bil objem Baracka Obame in Hillary Clinton. Po tem, ko je Obama nagovoril udeležence konvencije v Filadelfiji in vneto podprl Clintonovo, protikandidatko Donalda Trumpa za predsednico ZDA, se mu je ta pridružila na odru in sledil je prisrčen, čeravno nekoliko čuden objem, ki ga bomo pomnili še dolgo. A ne zato, ker bi nam tako zelo omehčal srce, pač pa, ker so si Obamo in Clintonovo v Photoshopovi bitki pošteno privoščili dežurni spletni šaljivci in v trenutku uničili enega od najbolj romantičnih trenutkov ameriške predsedniške kampanje.

PREBERITE ŠE: Melania Trump po obtožbah o plagiatorstvu postala tarča posmeha

Obamovo podporo Clintonovi si bomo zato zapomnili zaradi povsem napačnega razloga. Nepričakovan objem je namreč postal tarča fotomontaže in tako izpadel še bolj čuden. Da ne boste mislili, da se svet norčuje zgolj iz Melanie Trump in Donalda Trumpa.

Ko se Obama in Clintonova objameta in izbruhne Photoshopova bitka:

''... vedno te bom ljubila.''Odpri galerijo
Slovenski komentator Evforično proslavljanje gola slovenskega komentatorja na tekmi med NK Maribor in Aberdeen FC Legendarne zgodovinske fotografije, ki jih najverjetneje še niste videli Legendarne zgodovinske fotografije, ki jih zagotovo še niste videli Neumna vprašanja zastavljena Googlu. 20 najbolj neumnih vprašanj, ki so jih ljudje zastavili Googlu Pokemon GO napovednik Iskreni napovednik za Pokemon GO · ·