Ko se partner zaljubi v drugo žensko: imaš le en izhod na voljo!
V zraku · odnosi

Bi tudi ti tako ravnala, če bi se tvoj partner zaljubil v drugo žensko?

Si že kdaj doživela, da se je tvoj partner zaljubil v drugo žensko? Če nisi, si verjetno ne moreš predstavljati bolečine, s katero bi se tvoje srce v tistem trenutku soočilo. Takrat bi se, na žalost, on obnašal povsem hladno in bi ves čas govoril o tisti drugi … in medtem ko se tvoje življenje spreminja v nočno moro, je v njegovi glavi drugo ime, v katerega se, nezavedajoč, počasi zaljublja.

Včasih se postavlja vprašanje, ali je potemtakem zares smiselno ljubiti brezpogojno, ker se lahko v takšni situaciji zgodi, da se ženski celo smili njen partner, ker se je zaljubil v žensko, ki ga vleče za nos. Saj veš, ljubezen je slepa. In, medtem, ko mu poskušaš dopovedati, da nima kaj iskati v objemu ženske, ki ga ignorira, se začneta prepirati, ker ga jezi, da ga soočaš z resnico.

Na nek način tako dregneš v osje gnezdo in začneš tabu temo! Če bi bila tiho, se ne bi zgodilo čisto nič, ker bi se pretvarjal, da so stvari pod nadzorom.

Če si v takšni situaciji, se vprašaj, ali je smiselno igrati v tem absurdnem gledališču! On zanika, da je zaljubljen. Druga ženska ga vleče za nos. Ti si izdana in imaš zlomljeno srce.
Nasvet psihologov je, da BEŽIŠ ne glede na vse, ker se oseba NE BO SPREMENILA. Ljubezen tvojega partnerja do druge ženske se ne bo čez noč ugasnila.

Zakaj bi živela v takšnem nezdravem odnosu? Zakaj bi trpela in gledala, kako tisti, ki ga ljubiš, ljubi drugo žensko?

Če ga pustiš takrat, ko se zaljubi v drugo, boš trpela v tistem trenutku, a če ostaneš z njim, boš trpela celo življenje!

shutterstock_662125045 Kandavlizem: nenavaden spolni trend, ki je vedno bolj priljubljen med moškimi Brez izjeme: tako se vede moški, ki te ima zelo, zelo rad Brez izjeme: tako se vede moški, ki te ima zelo, zelo rad Laži, ki jih boš slišala, ko bo od tebe želel le “TISTO” stvar … Laži, ki jih boš slišala, ko bo od tebe želel le “TISTO” stvar … Tega ne smeš odpustiti niti osebi, ki jo resnično ljubiš Tega ne smeš odpustiti niti osebi, ki jo resnično ljubiš ·